Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 40a cloenda jee 22 23
  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

imatge 3Ja la tenim aquí! La Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, on hi esteu tothom convidats a participar-hi.
Aquesta Festa és una activitat que celebra la finalització de les competicions que s'enmarquen dins del programa dels Jocs Esportius Escolars (JEE) i la cloenda de les Activitats Esportives Escolars.

Paral·lelament es faran una sèrie d'activitats esportives que oferiran als infants una mostra dels esports que desenvolupem en el programa d'Esport Escolar. Aquestes activitats estaran organitzades en diferents estacions i es treballaran aspectes motivadors i d'habilitats de caire esportiu. Sempre des d'una variant o joc de l'esport representat.

Una de les novetats d'enguany és el canvi d'ubicació de la Festa. En aquesta ocasió es farà al PARC DE CAN VERNET.
No hi falteu, ens veurem tots i totes allà per passar una tarda molt divertida!...

La FESTA estarà estructurada en 2 grans apartats: 

imatge 1• Lliurament de trofeus i medalles

Es realitzarà el lliurament dels trofeus (als 3 millors classificats, excepte en categories pre-benjamí i benjamí) i medalles a la participació individual i col·lectiva de totes les categories.
També es lliuraran medalles a totes les nenes i nens que han participat en les activitats esportives sense competició.

• Activitats esportives
Per tal de mantenir el caràcter festiu de la jornada, s'organitzaran un munt d'activitats esportives per a totes les edats per tal que pugui participar tothom que assisteixi a la festa.
escenarisEs faran activitats de:
Atletisme, Bàsquet, Futbol, Handbol, Voleibol, Escacs, Tennis Taula, Iniciació Esportiva i Multiesport.

dades participacioLes nenes i nens que han participat aquest curs 22-23 ha estat la següent:

ninots esport escolar

 

Twitter response: "Could not authenticate you."

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos