Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 40a cloenda jee 22 23
  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

El 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa’t als Bons Hàbits…, un èxit organitzatiu i participatiu

titol capcaleraAquesta és la notícia que ha publicat la Penya Blaugrana Sant Cugat, concretament el periodista Àlex López, referent al 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7, Enganxa't als Bons Hàbits que es va celebrar el passat dissabte 20 de maig de 2023 i coorganitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa santcugatenca de gestió esportiva i lleure Teampartners.

foto grupUn total de 275 nois i noies de Sant Cugat, repartits en 23 equips, han participat en la 7a edició del Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa’t als Bons Hàbits… , que ha estat un èxit organitzatiu i participatiu. Aquesta activitat esportiva, pedagògica, lúdica i formativa l’han coorganitzat la Penya Blaugrana Sant Cugat i l’empresa santcugatenca de gestió esportiva i lleure TeamPartners que, entre altres, és qui gestiona l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) de la nostra ciutat.

Un any més, el patrocinador ha estat les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, de Sant Cugat.

Pinochos, West Jamon i Etihad, els 3 primers classificats en la categoria de 1r a 3r d’ESO.

En la categoria de 1r a 3r d’ESO, que s’ha jugat (32 partits) al Camp Municipal de Futbol de Can Magí amb 17 equips participants, aquest dissabte, 20 de maig, a la nit, els equips que han ocupat les 3 primeres posicions han estat Pinochos, West Jamon i Etihad. Tots tres equips s’han endut un trofeu i els seus integrants, una medalla.

Per la seva banda, Nottingham Por també ha estat premiat per ser l’equip participant que millor ha aprofitat el taller de sensibilització de bons hàbits saludables, que ha anat a càrrec de l’empresa santcugatenca SeeRSport. En aquesta edició, el taller, que pretén oferir altres alternatives saludables a l’oci nocturn, s’ha centrat en la salut i la gestió emocional dels jugadors i jugadores participants en el torneig. Finalment, l’organització també ha lliurat un trofeu a l’equip amb el nom més original, que ha estat per West Jamon.

foto diferents momentsEnanitos, Fatality i La 19, els 3 primers classificats en la categoria de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat.

D’altra banda, en la categoria de 4t d’ESO a 2n de Batxillerat, que s’ha desenvolupat (19 partits) a la ZEM La Guinardera, amb 6 equips participants, aquest dissabte, 20 de maig, a la nit, els 3 millors equips han estat Enanitos, Fatality i La 19. Tots tres equips s’han endut un trofeu i els seus integrants, una medalla.

Per la seva banda, Los Cigalas ha estat l’equip participant que ha demostrat més interès en el taller de sensibilització, i també s’ha endut un trofeu. També s’ha premiat, amb un trofeu, a Enanitos, que ha estat l’equip amb el nom més original.

L’adquisició de bons hàbits saludables, el principal objectiu d’aquesta iniciativa.

Aquesta activitat està adreçada a nois i noies de 12 a 18 anys (ESO i Batxillerat) de tots els instituts i centres escolars de Sant Cugat, entitats esportives i culturals, casals i centres cívics per a joves, i l’objectiu principal és inculcar als nois i noies de la ciutat l’adquisició de bons hàbits.

Cada equip participant ha tingut entre 9 i 12 jugadors i jugadores (amb un mínim de 3 per equip) i un màxim de 5 jugadors/es federats/es, amb un delegat/a major d’edat. Tots els equips hauran gaudit del taller de sensibilització.

El 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa’t als Bons Hàbits… ha comptat amb la presència de Núria Subirà, Coordinadora d’Estudis de les Escoles Universitàries Gimbernat Tomàs Cerdà, patrocinador del torneig.

Després de la pandèmia de la COVID-19, s’ha recuperat, tres anys després, aquesta iniciativa que vol ser una activitat de referència pels joves de Sant Cugat.

Twitter response: "Could not authenticate you."

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos