Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
30
Octubre
2020

INFORMACIÓ D'INTERÈS. SUSPENSIONS PER LA COVID-19

motiu maESPORT ESCOLAR I SMAF (Activitats físiques dels programes per a Adults (AFA) i Gent Gran (AFTE)
Ateses les noves restriccions donades pel PROCICAT, SUSPENEM LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I LES ACTIVITATS FÍSIQUES D'ADULTS I GENT GRAN a partir d'avui divendres 30 d'octubre de 2020 i, com a mínim, durant 15 dies.
Seguirem l'evolució i les indicacions que donin les autoritats sanitàries per poder-vos informar quan reprendrem les activitats. Disculpeu les molèsties. 

26
Octubre
2020

Canvis horaris i cancel·lacions activitats AFA

imatge virusA causa de l'increment de casos de coronavirus provocada per la pandèmia de la COVID-19, i per tal d'evitar la seva propagació, ens veiem obligats a aplicar les mesures preventives imposades per les autoritats sanitàries que afecten a algunes de les classes d'activitat física del programa AFA (Activitats Físiques per a Adults).
Clica per veure el llistat de les activitats anul·lades i les que canvien el seu horari.

13
Octubre
2020

Programa AFA

INICI D'INSCRIPCIONS DE LES ACTIVITATS FÍSIQUES PER A ADULTS DE L'OMET

escrivintDimecres 14 d'octubre'20 S'OBRIRAN LES INSCRIPCIONS.
L'horari per poder formalitzar-les és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Només cal emplenar el FULL D'INSCRIPCIÓ (clica) amb les dades personals i bancàries.
Us deixem un PDF (clica) perquè tingueu una idea de les activitats disponibles en aquest moment i a on es realitzen.

Si ús interessés qualsevol d'aquests grups i en aquest moment no hi hagués plaça lliure, us podeu posar en contacte amb nosaltres i entrareu a formar part d'una llista d'espera. Tan aviat com hi hagués disponibilitat de places ens posaríem en contacte amb vosaltres.

01
Octubre
2020

Ja comença tothom!

dibuix comencen adults

D'aquesta manera tots/es els usuaris/es dels programes AFA (activitats físiques per a adults) i AFTE (activitats físiques per a tercera edat), amb totes les activitats oferides, tornen a la "normalitat" després d'aproximadament sis mesos i mig...

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

RT @ajsantcugat: 🛑El personal tècnic rebrà una formació online amb l'especialista Laura Poch per fomentar les bones pràctiques i erradicar…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @ajsantcugat: 📢 Les restriccions, fins al 28 de febrer. 🏃 Extraescolars esportives: segueixen una setmana més amb els grups bombolla i…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos