Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
02
Octubre
2017

Acaba la Setmana Europea de l'Esport 2017

imatge 1El passat dissabte 30 de setembre'17, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i amb col·laboració del Seminari de mestres d'Educació Física, va celebrar Els Jocs Cooperatius per a tota la família que donava punt i final a la Setmana Europea de l'Esport...

Categories: Esdeveniments puntuals

28
Setembre
2017

Gran Gimcana familiar. Setmana Europea de l'Esport

imatge 1

Us esperem en aquesta gran gimcana de caire familiar que organitzem des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb motiu de la Setmana Europea de l'Esport i on esteu convidats tots/es.

Categories: Esdeveniments puntuals

27
Setembre
2017

Ritmes Llatins, a ritme Europeu...

imatge be activePer iniciativa de la Comissió Europea, que té com a principal objectiu promoure la participació en l'esport i l'activitat física a tot Europa, la jornada/classe de Ritmes Llatins del Programa d'adults i gent gran de l'OMET del dia 27 d e setembre'17, ha obert les portes a tothom...

imatge gran

Categories: Programes esportius de l'OMET

13
Setembre
2017

Marxa Nòrdica dijous

motiu

A partir del dia 21 de setembre de 2017, a l'OMET obrim un nou grup de Nordic Walking. Les classes/sortides es faran cada dijous al matí de 10,30 a 12 hores.

En aquesta activitat física apte per a tothom, aprendreu la tècnica específica d'aquesta disciplina esportiva amb tots els beneficis físics i psíquics que ens aporta. Així doncs, aprendreu a portar un bon patró de marxa, la importància de plantar el bastó, l'empenta, l'extensió, l'impúls, la solta activa, el braceig, la contrarotació i la importància de la coordinació.

Us recordem que el número de places està limitat a 20 persones. Us hi esperem!  

Categories: Programes esportius de l'OMET

29
Agost
2017

Inici programa d'esports per a adults i gent gran

Ja esteu preparats/ades?

motiuNosaltres ja ho tenim tot a punt i venim amb moltíssimes ganes de fer esport, salut, estar en forma i de veure-us a tots i a totes una altra vegada.

Us informem que el proper dilluns 18 de setembre de 2017 comencem les activitats esportives del curs 17-18. I a més, enguany, amb una novetat molt atractiva. Sabeu quina?

Categories: Programes esportius de l'OMET

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

 • Dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 h.
 • Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos