Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
13
Febrer
2017

Èxit i récord de participació en el Campionat de Natació Escolar

imatge 1El passat diumenge 12 de febrer'17 en la franja horaria de tarda, la piscina municipal es va omplir de gom a gom per acollir la 18a edició del Campionat Local de Natació Escolar.

Enguany, aquest esdeveniment esportiu més que arrelat a la nostra ciutat i organitzat per a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom), ha estat un èxit rotund i s'ha aconseguit el récord de participació.

El Campionat aplega a tots els nens i nenes de Sant Cugat des de la categoria prebenjamí (nascuts el 2009 i 2010) fins la categoria cadet (nascuts el 2001 i 2002) per competir en estils de crol, braça, esquena i relleus.

Categories: Esdeveniments esportius

06
Febrer
2017

Diumenge 12 de febrer, Campionat de Natació Escolar 2017

nena natacioUn any més, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza el Campionat de Natació Escolar. Enguany es farà diumenge 12 de febrer a la piscina municipal de la zona esportiva de la Rambla del Celler.

Aquest Campionat està adreçat a infants des de prebenjamins a cadets.

Entreu a la notícia i amplieu tota la informació.

Categories: Esdeveniments esportius

05
Febrer
2017

3a Jornada de la Multilliga. Bàsquet

detallAquest passat dissabte 3 de febrer'17, els nens i nenes de 2n de primària que participen en l'extraescolar de multiesport de l'OMET, van participar en la 3a Jornada de la Multilliga. En aquesta ocasió l'hem dedicat al BÀSQUET, l'esport que estem practicant en aquest segon trimestre.

Categories: Trobades Multiesport

31
Gener
2017

Marxa Nòrdica OMET

imatge 1Els grups de marxa nòrdica de l'OMET segueixen progressant en l'adquisició d'assolir una bona tècnica i gaudir així dels beneficis que per a la salut i el psique aporta aquesta activitat física suau i apta per a tothom.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

30
Gener
2017

Èxit de la trobada escolar de HIP-HOP

motiu hiphopDissabte, 28 de gener de 2017 va tenir lloc la 3a edició de la trobada escolar de dansa esportiva.

L'esdeveniment es va fer al PAV3 de la ZEM de la Rambla del Celler.

Categories: Esport Escolar

<<  26 27 28 29 30 [3132 33 34 35  >>  

RT @ajsantcugat: 📢ATENCIÓ Anul·lades totes les activitats a l'aire lliure previstes als equipaments municipals pel perill de caiguda de br…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos