Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
31
Març
2016

Dia Mundial de l'Activitat Física

logo dia mundialEl proper 6 d'abril de 2016 se celebrarà el DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA.

Sota l'objectiu de difondre el missatge: Acumuleu 30 minuts d'activitat física al dia, s'han dissenyat tot un seguit d'activitats amb una durada de mitja hora i que són representatives del programa d'adults i gent gran de l'OMET.

Al finalitzar la jornada, s'obsequiarà a tothom amb un esmozar saludable i es farà entrega a tots els participants d'un obsequi.

Categories: Esdeveniments Esportius

29
Març
2016

Fase Final Tennis Taula BENJAMÍ

thumb imatge 2Divendres 18 de març es va disputar la fase final de tennis taula en categoria benjamí (3r i 4t). Estaven convocats els 16 primers classificats de la fase regular de la competició que s'ha anat realitzant aquests darrers mesos.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

22
Març
2016

Han començat les Escoles Esportives de Pasqua'16

dibuix 1Les Escoles Esportives de Pasqua'16 han començat amb molt bona marxa.

Tots els nens i nenes inscrits estan fent un munt d'activitats i nous amics i amigues.

Aquests Campus de Setmana Santa s'estan fent a l'IES Pla i Farreras i a la piscina Municipal de la Rambla del Celler.

Entreu a la notícia i veure algunes fotos.

Categories: Casals Esportius

17
Març
2016

3r Torneig Mixt de Futbol 7 per a Joves

imatge miniaturaLa Penya Blaugrana Sant Cugat, juntament amb Teampartners Gestió Esportiva, organitza per aquest proper 16 d'abril'16, la 3a edició del TORNEIG NOCTURN MIXT DE FUTBOL 7 PER A JOVES. Aquesta activitat esportiva està dirigida als nois i noies de 12 a 18 anys (ESO i Batxillerat) de tots els instituts i centres escolars de Sant Cugat, així com de casals, centres cívics per a joves i entitats esportives i culturals. 

 

Categories: Esdeveniments Esportius

14
Març
2016

Acabada la 18a Cursa d'Orientació Escolar

thumb imatge sortidaDiumenge 13 de maç'2016 es va celebrar la 18a edició de la Cursa d'Orientació Escolar al Parc i l'Escola del Turó de Can Mates.

Aquesta activitat estava adreçada a tothom a partir de l'any 2009 i es podia participar individualment o en parelles. Enguany destaquem la gran parietat en la participació amb 253 participants masculins i 250 femenins.

Categories: Esdeveniments Esportius

<<  29 30 31 32 33 [3435 36 37 38  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos