Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
07
Novembre
2016

Bona resposta a l'entrenament previ al cros

dibuix entrenament previ 1Tal com estava programat, el passat dissabte 5 de novembre'16, va tenir lloc al Parc de la Pollancreda, l'entrenament previ al 18è Cros Ciutat de Sant Cugat organitzat per a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

La matinal va comptar amb una participació de 170 infants que, repartits en diferents grups, van poder experimentar i practicar alguns dels aspectes més importants per afrontar amb garanties una prova d'aquestes característiques.

imatge 3

Categories: Esdeveniments esportius

17
Octubre
2016

Arriba el Cros Ciutat de Sant Cugat

lletres 18 cros imatgeATLETES!, el proper diumenge 13 de novembre'16 teniu una cita amb el CROS CIUTAT DE SANT CUGAT. Una prova atlètica molt arrelada a la nostra ciutat i tot un referent de les curses de fons.

Enguany arribem ja a la 18a edició. Com sempre, el Parc de la Pollancreda serà on es farà aquest gran esdeveniment esportiu que aplega a totes les escoles de Sant Cugat i a diferents clubs i atletes populars vinguts d'arreu del nostre pais. El Cros és obert a tothom i podeu participar-hi des de les categories pre-benjamí fins a sènior.

imatge gran noticia

Informeu-vos de tot i us hi esperem!

Categories: Esdeveniments Esportius

16
Octubre
2016

Els grups de NORDIC WALKING OMET

imatge 2Hores d'ara, els dos grups de NORDIC WALKING (Marxa Nòrdica) de l'OMET, estan funcionant a "tota màquina".

Ja som una bona colla de gent repartida en dos grups, els del dimarts a la tarda i els del divendres al matí que en gaudeixen i es beneficien dels seus efectes saludables... 

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

04
Octubre
2016

A posar-se en forma!

titol gimnastica mantenimentTambé la gimnàstica de manteniment és una de les activitats per a adults que ha començat aquest curs 16-17.

Tothom que vulgui millorar la seva condició física dins dels límits saludables fent exercici de manera global pot fer-ho en un dels 7 grups que hem obert enguany.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

04
Octubre
2016

Comença amb bon peu la MARXA NÒRDICA

dibuix marxa nordica
El passat 20 de setembre van començar les primeres classes de MARXA NÒRDICA o com també es conèix NORDIC WALKING. Aquesta activitat es presenta enguany com a NOVETAT dins de la programació que s'ofereix des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) per els adults i la gent gran.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

<<  29 30 31 32 33 [3435 36 37 38  >>  

RT @ajsantcugat: 📢ATENCIÓ Anul·lades totes les activitats a l'aire lliure previstes als equipaments municipals pel perill de caiguda de br…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos