Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
30
Gener
2017

Èxit de la trobada escolar de HIP-HOP

motiu hiphopDissabte, 28 de gener de 2017 va tenir lloc la 3a edició de la trobada escolar de dansa esportiva.

L'esdeveniment es va fer al PAV3 de la ZEM de la Rambla del Celler.

Categories: Esport Escolar

16
Gener
2017

Activitats físiques per a adults

foto iniciT'oferim la possibilitat que facis ESPORT i SALUT de forma regular. Tens un gran ventall d'activitats per triar. Només cal que vinguis a provar i si t'agrada formaràs part dels nostres grups.

Entra a la notícia i informa't.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

09
Gener
2017

Els Reis ens han deixat 3 regals!

carta reisTal com us vàrem anunciar, aquest matí hem fet el sorteig dels 3 regals que ens han deixat els Reis, aquí a l'OMET.

Aquest sorteig s'ha fet entre tots els participants que vàreu passar per l'OMET a recollir la vostra carta per als Reis.

Dir-vos, que Ses Majestats els Reis d'Orient Melcior, Gaspar i Baltasar, ens van deixar un escrit dient-nos que al final, en comptes d'un sol regal, deixaven tres perquè es puguessin beneficiar més infants.

Entreu a la notícia i sabreu els afortunats. Moltes gràcies Reis! 

Categories: casals_esportius

05
Gener
2017

L'ESPORT DEL DIA A DIA difont valors...

logoLes matinals del dia 30 de desembre'16 i del 3 de gener'17, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), va organitzar mitjaçant el "Quatre i el Cabu", L'ESPORT DEL DIA A DIA dins del marc de les activitats lúdiques del Nadal a foto 1l'Envelat ubicat al Parc Ramon Barnils.

L'ESPORT DEL DIA A DIA és una activitat lúdica/esportiva que pretén apropar les feines de la casa a tothom qui hi participa mitjançant el joc i l'esport. D'aquesta manera es difonen els valors com el de la igualtat entre gèneres, el respecte i la coeducació, l'esforç individual i la cohesió de grup.

Categories: Esdeveniments esportius

20
Desembre
2016

Segona Jornada de la Multilliga escolar

miniaturaAquest passat dissabte 17 de desembre'16 les escoles que participen a l'activitat de Multiesport del programa d'Esport Escolar que l'OMET ofereix a les escoles de primària, es van tornar a reunir a la Zona Esportiva Municipal de Can Llobet de la Floresta, per participar en la segona jornada de multilliga, dedicada un altre vegada a l'handbol.

Categories: Esport Escolar

<<  30 31 32 33 34 [3536 37 38 39  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos