Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Slide show confinament mida gran A
 • Slide show confinament mida gran B
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
04
Octubre
2016

Comença amb bon peu la MARXA NÒRDICA

dibuix marxa nordica
El passat 20 de setembre van començar les primeres classes de MARXA NÒRDICA o com també es conèix NORDIC WALKING. Aquesta activitat es presenta enguany com a NOVETAT dins de la programació que s'ofereix des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) per els adults i la gent gran.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

21
Setembre
2016

Ballant, ballant...

foto zumba de sandra aguilarJa han començat les classes de Zumba del programa d'activitats físiques per a adults. I quin ritme més "enrotllat" que porten!

Tots els que estigueu interessats podeu ballar amb els nostres grups a les classes que es fan a l'escola Olivera els dimarts de 19.30 a 20.30 hores amb la monitora Sandra Aguilar, de 20.30 a 21.30 hores amb la Patrícia Ferriz o tots els dimecres a l'IES Angeleta Ferrer de 19 a 20 hores amb l'Enric Garcia "Nano".

Va, animeu-se a ballar i moure el cos amb nosaltres. Passeu per l'OMET a informau-vos. Us hi esperem!

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

19
Setembre
2016

Inici de les activitats esportives extraescolars

imatge retalladaEXTRAESCOLARS ESPORTIVES per a tots els infants!

L'1 d'octubre és la data d'inici de les activitats esportives extraescolars per a aquest proper curs 16-17.

Hi ha un munt d'ofertes a escollir per a què els vostres fills i filles facin esport durant tot l'any, amb tots els beneficis que això implica de salut, de socialbilitat, de valors, de compromís...

Categories: Esport Escolar

15
Setembre
2016

Arriben les 12 Hores de Futbol Sala 2016

thumb flyer-2016-corregitLa Xarxa d'inclusió social del Barri de Sant Francesc - Monestir i segell fem barril'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, (OMET), organitza aquesta competició de 12 hores de FUTBOL SALA que tindrà lloc el proper dissabte 8 d'octubre a les pistes poliesportives de Sant Francesc.

Una molt bona oportunitat perquè els nois i noies de 12 a 18 anys facin esport i reforcin els valors que implica la pràctica esportiva. La participació és totalment gratuïta.

Categories: Esdeveniments Esportius

26
Agost
2016

Després de les vacances d'estiu

imatge granAcaben les vacances d'estiu i ja és hora de tornar a posar-nos en marxa un altre vegada.
Des de l'OMET, us ajudem a estar en forma per afrontar tot el que ens portarà aquest nou curs 16-17.

Us oferim un ampli ventall d'activitats esportives adreçades a totes les edats, amb els grups adequats a les vostres possibilitats i amb uns clars beneficis: Fer salut, millorar la condició física, afavorir les relacions socials, tenir uns hàbits saludables i passar-s'ho molt i molt bé. Així és que... infants, joves, adults i gent gran, ara TOCA FER ESPORT!

Categories: Curs 2016/2017

<<  32 33 34 35 36 [3738 39 40 41  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos