Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
02
abril
2020

NOTA INFORMATIVA

imatge nota informativaBenvolgudes famílies,

Esperem que tots i totes us trobeu bé de salut, que és el més important en aquest moment.

Us informem que tots els serveis municipals que l’'Ajuntament s’'han deixat de prestar a causa del confinament pel coronavirus, no s’'hauran de pagar. Aquesta mesura inclou el servei d'activitats que des de l'OMET us estem prestant, tant per activitats físiques adreçades a adults i gent gran com a les d'esport escolar.

Les persones usuàries no hauran d'abonar la part proporcional equivalent al temps que duri el confinament. Això vol dir que ara per ara la quota corresponent al mes d'abril, no es cobrarà, i la part de la quota del mes de març que no s'ha pogut fer cap activitat, s’'establirà un altre sistema per satisfer la compensació econòmica. Aquesta compensació vindrà establerta en funció de l'inici de les activitats. Per tant, no cal donar-se de baixa ni retornar cap rebut.

Us mantindrem informats al respecte.

16
Març
2020

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Seguint les indicacions de la Generalitat respecte al pla de contenció del COVID-19 i seguint les mesures de prevenció del departament de salut, us informem que l'OMET posa a disposició de tothom aquest telèfon d'atenció: 662654502. Podeu fer les vostres consultes de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Gràcies. 

12
Març
2020

COMUNICAT OFICIAL DE L'AJUNTAMENT

foto coronavirusA partir d'avui 12 de març de 2020 a les 15.00 hores entra en vigor la cancel·lació de TOTES LES ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIPALS. Aquesta mesura tindrà una vigència de 15 dies prorrogables.

L'Ajuntament tanca la majoria d'equipaments municipals i SUSPÈN TOTES LES ACTIVITATS extraescolars (organitzades a través de l'OMET), d'adults i de gent gran tant en espais tancats com a l'aire lliure.

L'objectiu és evitar, de forma preventiva, la propagació del coronavirus SARS-COV-2

Quan es reprenguin les activitats es comunicarà.

11
Març
2020

Campus Esportiu de Pasqua 2020

imatge 1A CAUSA DEL COVID-19 I DEL CONFINAMENT FORÇÓS, AQUEST CAMPUS QUEDA SUSPÈS.

Del 6 al 9 d'abril de 2020, tots els infants de P3 a 6è de primària tindran l'oportunitat de participar en el Campus Esportiu de Setmana Santa 2020 que farem a l'Escola Joan Maragall de Sant Cugat.
Els conills esportius ja han arribat carregats d'ous de Pasqua i pastanagues.
Ara només hi faltes tu. T'hi esperem!

10
Març
2020

Èxit dels atletes Santcugatencs

imatge miniaturaLa Unió de Consells Escolars de Catalunya (UCEC) a través del Consell Esportiu de l’Alt Penedès va organitzar la Final Nacional de Catalunya de Cros a la Muntanyeta (Olèrdola) el passat diumenge 8 de març'20.

Accedien a aquesta final els millors classificats dels diferents cros que els Consells Esportius de Catalunya han anat organitzant aquest curs 2019/2020...

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos