Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
14
Mai
2014

3a Jornada d'iniciació: Atletisme

thumb foto per miniaturaLa 3a Jornada d'iniciació esportiva dedicada a l'atletisme, es va celebrar el passat dia 10 de maig 2014 a la pista d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera.

Aquesta activitat, adreçada a l'alumnat de P5 i 1r de primària del progama d'esport escolar que organitza l'OMET, va pretendre apropar el format de competició dels Jocs Esportius Escolars a tots els nens i nenes que van assistir-hi.

Categories: Curs 2013/2014, Trobades Iniciació Esportiva

13
Mai
2014

5a Jornada Multiesport: Rugbi

Ethumb foto per miniatural passat dissabte dia 10 de maig, es va celebrar a la ZEM La Guinardera la 5a Jornada del programa de Multiesport organitzada per l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom). En aquesta ocasió l'esport treballat va ser el Rugbi.

Els nens i nenes participants vàren gaudir d'una jornada fantàstica on el dia va acompanyar i tots els participants van poder disfrutar d'aquest esport. 

Categories: Curs 2013/2014, Trobades Multiesport

12
Mai
2014

Final del Campionat Escolar de Tennis Taula 2014

thumb foto per miniaturaEl passat divendres 9 de maig, va tenir lloc a la Sala de Tennis Taula del PAV1 de la ZEM Rbla. del Celler, la Final del Campionat Escolar de tennis Taula.

Al voltant de 50 nens i nenes van participar en aquesta emocionant jornada en què es van classificar els 4 primers classificats i classificades dels tornejos que s'han anat celebrant durant els mesos de febrer, març i abril a les escoles Catalunya, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Collserola i Avenç.

Categories: Curs 2013/2014, Competició Jocs Esportius Escolars

02
Mai
2014

Esport per adults

thumb foto per miniaturaEls nostres grups de l'OMET de running i manteniment del programa d'AFA (Activitats físiques per a adults), segueixen posant-se en forma i gaudint de les classes setmanals que fan en els centres escolars de la nostra ciutat.

Concretament, el passat dimarts 29 d'abril, els grups que fan activitat a l'escola Gerbert d'Orlhac, van participar en una cursa d'orientació urbana per la nostra ciutat organitzada pel monitor del programa de manteniment.

Categories: Curs 2013/2014, Activitat física per a adults

28
abril
2014

4a Cursa d'Orientació Familiar

thumb foto per miniaturaEl passat dissabte 26 d'abril'14 es va celebrar la 4a edició de la Cursa d'Orientació Familiar dins dels límits del Parc Central.

Un total de 62 famílies es van aplegar per gaudir d'una matinal plena d'esport i activitats lúdiques dins del context de la cursa. Al llarg del matí els participants han seguit, amb l'ajuda d'un plànol, un itinerari que ells mateixos escollien, i on a més de les tradicionals fites d'orientació, es trobaven amb un total de 5 proves especials.

imatge noticia

Categories: Curs 2013/2014, Esdeveniments Esportius

<<  35 36 37 38 39 [4041 42 43  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

 • Dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 h.
 • Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos