Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
08
Juny
2015

Jornades de Cloenda d'esports d'equip

thumb imatge miniaturaBona participació en les jornades de cloenda dels diferents esports d'equip (bàsquet, voleibol i futbol sala)

Gairabé 400 nens i nenes han participat en les diferents jornades de cloenda dels esports d'equip escolars de l'OMET (180 en bàsquet, 125 en el voleibol i 60 en futbol sala) i han gaudit d'una darrera jornada plena de partits, jocs i proves d'habilitat, per posar punt i final a la temporada 2014/15 d'una manera lúdica.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars, Curs 2014/2015

04
Juny
2015

Cugat.cat parla de l'OMET

pantallazo cugatEl passat dia 3 de juny, l'Entitat Pública Empresarial Local CUGAT.CAT (diari, tv i ràdio), va publicar un video/reportatge de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), on s'explica a través dels testimonis de diferents persones vinculades directament a l'oficina d'esports, el seu funcionament i com és la seva gestió.

Un aclaridor reportatge de Cugat.cat per entendre més la funció de l'OMET envers la ciutat. 

boto cugatClica per veure el reportatge

Categories: Curs 2014/2015

03
Juny
2015

Grup de running OMET. A per el repte!

thumb foto miniaturaEl grup de running de l'OMET, del programa d'activitats físiques per a adults (AFA), no s'atura. Ja són disset les persones que el formen, i no deixa de créixer.

És un grup mixt molt vital i compromès que entrena tots els dimarts de 19 a 21 hores.

A més de fer les sessions d'entrenament, on es fan estiraments, es corre i es tonifica, ara, es plantegen un nou repte. I amb aquest ja serà el quart que faran (anteriorment ja van fer 2 edicions de la Travessa Barcelona Magic Line i la ruta Sant Cugat/ platja de Sant Adrià).

Categories: Curs 2014/2015, Activitats Físiques per a Adults

01
Juny
2015

Sorteig d'1 plaça al CAMPUS D'ESTIU

resultat sorteigEl número premiat en el sorteig d'1 plaça a qualsevol dels campus d'estiu ha estat el 487.

Els números de reserva premiats són:
1er. 049
2on. 379
3er. 426
4rt. 281
5è. 013

Si sou un dels afortunats del número guanyador o dels de reserva, poseu-vos en contacte amb l'OMET. En el cas que no surti el guanyador, es donarà la plaça alguns dels números de reserva premiats, seguint l’ordre de sorteig.

Teniu fins el dia 3 de juny a les 20 hores per notificar si sou un dels números guanyadors.

Categories: Curs 2014/2015, Casals Esportius

<<  39 40 41 42 43 [4445 46 47 48  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos