Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
10
abril
2020

Malgrat tot, seguim fent activitat física...

foto miniaturaTot i el CORONAVIRUS, molts dels nostres usuaris/es segueixen fent activitat física durant aquest període de confinament a les seves cases. I és per això que us volem anar ensenyant com ho fan.
segell entreu cada diaEn aquesta mateixa notícia podreu anar veient les galeries de fotos que ens aneu enviant i com seguiu mantenint la forma.

Així que ja sabeu, si sou usuaris/es de qualsevol grup de l'OMET (d'adults i gent gran), envieu-nos per e-mail dues fotos i les publicarem. Ah!, recordeu de dir-nos qui sou i al grup al qual pertanyeu.

Entreu a la notícia per mirar les galeries fotogràfiques.

Ah!, i a més, pels infants que formen part del programa del Jocs Esportius Escolars, hem penjat alguns reptes i activitats per fer durant aquests dies de confinament a casa.

Animeu-vos a seguir fent activitat física i esperem les vostres fotos!

09
abril
2020

SUSPENSIÓ D'ACTIVITATS

Amb motiu de la prórroga de l'estat d'alarma del confinament pel COVID-19, us informem que el CAMPUS DE PASQUA'20 S'HA SUSPÈS i el Curs de Monitor/a d'Activitats de Dinamitzador Poliesportiu (CIaTE), S'HA AJORNAT.
Atenció telefònica OMET: 662654502 (de 10 a 13 h i de 17 a 20 h)

03
abril
2020

Dilluns 6 d'abril, DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

imatge fem esport a casaDes de l’'OMET ens sumem a la iniciativa de La Fundació Catalana per l'Esport amb la seva campanya #FemEsportACasa, per tal d'animar que la gent continuï fent esport a casa seguint les recomanacions de l'OMS (Organització Mundial de la Salut) davant la crisi del COVID-19 per a evitar els perills del sedentarisme durant la quarantena...

02
abril
2020

NOTA INFORMATIVA

imatge nota informativaBenvolgudes famílies,

Esperem que tots i totes us trobeu bé de salut, que és el més important en aquest moment.

Us informem que tots els serveis municipals que l’'Ajuntament s’'han deixat de prestar a causa del confinament pel coronavirus, no s’'hauran de pagar. Aquesta mesura inclou el servei d'activitats que des de l'OMET us estem prestant, tant per activitats físiques adreçades a adults i gent gran com a les d'esport escolar.

Les persones usuàries no hauran d'abonar la part proporcional equivalent al temps que duri el confinament. Això vol dir que ara per ara la quota corresponent al mes d'abril, no es cobrarà, i la part de la quota del mes de març que no s'ha pogut fer cap activitat, s’'establirà un altre sistema per satisfer la compensació econòmica. Aquesta compensació vindrà establerta en funció de l'inici de les activitats. Per tant, no cal donar-se de baixa ni retornar cap rebut.

Us mantindrem informats al respecte.

16
Març
2020

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Seguint les indicacions de la Generalitat respecte al pla de contenció del COVID-19 i seguint les mesures de prevenció del departament de salut, us informem que l'OMET posa a disposició de tothom aquest telèfon d'atenció: 662654502. Podeu fer les vostres consultes de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Gràcies. 

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>  

RT @ajsantcugat: 🛑El personal tècnic rebrà una formació online amb l'especialista Laura Poch per fomentar les bones pràctiques i erradicar…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @ajsantcugat: 📢 Les restriccions, fins al 28 de febrer. 🏃 Extraescolars esportives: segueixen una setmana més amb els grups bombolla i…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos