7a Gimnastrada Vila de Sant Cugat 2020

Diumenge, 26 abril 2020 09:00 – 13:00
Location: ZEM Rbla. del Celler - PAV 3, Passatge Baró de Coubertin, 5, Sant Cugat del Vallès
Category: Esdeveniments Esportius

L'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza la 7a Gimnastrada Vila de Sant Cugat.

imatge agenda ritmica escolarAquest esdeveniment esportiu s'organitza en la modalitat de grups de gimnàstica rítmica i de gimnàstica estètica.

La trobada, no competitiva, va adreçada a les nenes de primària que fan aquesta activitat a les escoles, dins del programa d'esport escolar de l'OMET. També per a nenes de clubs.

L'objectiu d'aquest dia es compartir una bona estona gaudint de la gimnàstica i potenciar els valors d'equip com són la companyonia, compromís, esforç..., totes les entrenadores preparen una coreografia de tema lliure, i indicaran el vestuari, pentinat i maquillatge que han de portar les nenes aquest dia.

La trobada té un caràcter lúdic i festiu i està adreçada a aquells/es esportistes que realitzen únicament 1 o 2 hores d'entrenament i no tenen nivell de competició.

Horari aproximat (a confirmar):
1r Torn: de 9:30 a 10:15 hores
2n Torn: d'11:15 a 12:00 hores
3r Torn: d'13:00 a 13:45 hores

HORARIS I TORNS (Clica)

Limitacions d'aforament:
A causa de la gran afluència de públic i a les limitacions d'aforament de la instal·lació, enguany s'optarà per repartir 2/4 entrades per cada participant per poder assitir a la jornada.

Les entrades es faran arribar a les entrenadores i/o responsables d'escoles un cop realitzades les inscripcions.

Us hi esperem a tots i totes; sigueu puntuals!