favicon2020campus datletisme


31Juliol

Campus d'estiu Atletisme 5è dia 5è torn

imatge destacadaHola famílies!

Què, ja esteu a punt d'agafar vacances?
Nosaltres, amb les proves que hem fet avui en el parc infantil del Turó de Can Mates de l'URBAN RÉCORD, donem per acabat aquest Campus d'atletisme del 2020. Un Campus que malgrat tots els impediments, condicionants i restriccions que hem hagut de patir degut a la maleïda pandèmia de la COVID-19, ha tornat a ser un èxit de participació.
Hem hagut de reajustar la programació a les normatives sanitàries i hem deixat de fer algunes activitats que haguessin estat molt "xules". Tot i així, aquest fet ens ha donat peu a reinventar-nos i hem fet unes altres aconseguint que el Campus hagi tornat a estar molt bé.

I és que tenim uns atletes molt compromesos i motivats que han estat gaudint moltíssim al llarg d'aquests cinc torns i han entrenat de valent fent una gran varietat de jocs i activitats de totes les disciplines atlètiques. Quina manera de "matxacar"!

Tot l'equip de monitors/es que hem estat treballant amb els vostres fills i filles us agraïm de tot cor l'haver pogut compartir aquests dies amb ells, educant-los, formant-los, fomentant valors, l'amistat, la solidaritat, la integració, el respecte... i fent-lis picar el cuquet de l'atletisme que tant ens apassiona. Hem passat uns dies molts divertits i enriquidors en tots els sentits. A nivell humà i professional ens és molt gratificant veure com marxen després de cada jornada amb un sonriure, contents, cansats? i amb la sensació que han aprofitat el dia i s'ho han passat súper bé. Això ens encoratge a tot l'equip de monitors/es ha seguir treballant per deixar el llistó any rera any més i més alt.

En aquesta última galeria que us deixem penjada podeu veure alguns dels moments de la jornada d'avui i comentar-vos un fet que ha estat una constat al llarg del Campus i que als monitors/es ens omple d'orgull i ens fa estar feliços. I és el fet que tot els atletes companys dels infants Cristina Sibina i Walid Lesfer (ambdós amb discapacitat psíquica/cognitiva), han estat ajudats en tot moment fent-los sentir un/a atleta més del Campus, els hi fan facilitat la integració, els han respectat, encoratjat a aconseguir reptes, els hi han donat conversa, els han cuidat i han compartit amb ells. Tot això de forma natural, sortint-lis del cor aquesta forma d'actuar tant solidaria. Moltíssimes felicitats a tots els nens i nenes perquè sou unes bones persones amb un gran cor i evidentment uns grans atletes.

Adeu, us trobarem a faltar. Fins al proper estiu i prepareu-vos per què vindrem amb una canya que no us la podreu acabar!

Categoria: Campus Atletisme 2020

30Juliol

Campus d'estiu Atletisme 4t dia 5è torn

imatge destacadaHola famílies!

Avui els nostres atletes han demostrat que també són molt hàbils i tenen molta força de braços. I és que com us vam explicar ahir, hem anat a fer totes les activitats al Parc Central i a la piscina d'aquest.

Les disciplines que hem entrenat avui han estat: les habilitats (a la terenyina i el tobogà del parc infantil; en aquestes ha estat a on han demostrat que de tren superior també estan forts/es), l'equilibri amb un "slackline", la resistència cooperativa, la marxa atlètica i la natació amb l'estil crol.

Què ràpit passa la jornada, ens ho passem tant bé fent els jocs i les proves que de seguida se'ns fa l'hora de marxar. Per què els nostres atletes ens demanen més i més, canya, canya i a més, amb l'esperit que tenen d'autosuperació, si una prova no els hi surt com ells volen o esperen, ens demanen més i més séries fins que queden satisfets/es. És bona aquesta actitud d'autosuperació per tal d'aconseguir propòsit i fites (esperem que la tinguin també en altres àmbits com els estudis, je, je)

Demà acabarem el Campus 2020 amb les proves de l'URBAN RÉCORD!. Serà una jornada inoblidable!

Fins demà!

Categoria: Campus Atletisme 2020

29Juliol

Campus d'estiu Atletisme 3r dia 5è torn

imatge destacadaHola famílies!

Amb les proves de salts verticals i multidisciplinars que hem fet avui, acomiadem la nostra estada a la instal·lació de la Guinardera. Això no vol dir que haguem acabat el Campus. Encara falten els dos darrers dies que prometen ser molt intensos i ens ho tornarem a passar molt bé.

El que passa és que demà dijous anirem a fer les proves al Parc Central i aprofitarem per anar a la piscina. És hora que els nostres atletes també gaudeixin de l'aigua, facin alguna que altre prova de natació per a les medalles del dia i baixin la temperatura (aquests dies està fent una calor brutal).

I divendres, anirem al Parc Infantil del Turó de Can Mates, allà on hi ha els tobogans. Com cada divendres farem un munt de proves per veure qui s'emporta el diploma d'URBAN RÉCORD.

La jornada d'avui ha estar dureta pel que fa a dues proves, el circuit multidisciplinar i la gran rampa plus. Les altres, més tranquiles han estat el llançament de pilota medicinal, el salt lateral i el salt d'alçada.

A les fotos podeu veure alguns dels moments més guais del dia. Ah!, fixeu-se quina cabana més xula han fet el Walid, la Zaïra i la Cristina per protegir-se del sol. Espectacular.

I també us penjem algunes fotos que fins ara no haviem fet. Les que estem desinfectant tot el material a l'acabar la jornada seguint els protocols de sanitat. Maleït COVID-19!

Bé, demà moooolt més!

Categoria: Campus Atletisme 2020

28Juliol

Campus d'estiu Atletisme 2n dia 5è torn

imatge destacadaHola famílies!

Ja tornem a ser aquí. Del dia d'avui us expliquem que les disciplines que hem treballat han estat, la velocitat i els salts horitzontals.

Des de ben aviat, de bon matí, els nostres atletes van arribant a la instal·lació paulativament; alguns amb cara de son i d'altres més desperts. Per tant, els jocs que fem per que vagin despertant van de menys a més intensitat. Amb el primer que hem fet avui ens ho hem passat molt bé, el del "fitball". Aquesta pilota gegant no havia de caure a terra; entre tots haviem de mantenir-la a l'aire la màxima estona possible. Quines rises!

Després hem fet, amb la mateixa pilota, un mínim partidet que ens ha portat a fer una "tanda" de penals. Quina bona estona hem passat, hem rigut molt.

Les proves que donaven l'opció a medalles ja han estat molt més exigents, i els nostres atletes, com sempre, i ho podeu veure a les fotos, s'han deixat la pell per fer bones marques. La triple rampa, el 10x10, el precipici, el triple salt i el triple salt a peus junts... quina canya!

Amb aquesta calor que fa aquests dies, l'última prova de la matinal ha estat una de velocitat. Però l'Iker, la Zaïra i jo (el Sergi), hem decidit fer-lis fer sota la mànega d'aigua. Ha estat una molt bona manera de refrescar-se mentre es corre.

Fins demà!

Categoria: Campus Atletisme 2020

27Juliol

Campus d'estiu Atletisme 1r dia 5è torn

imatge destacadaHola famílies!

Avui hem iniciat el darrer torn del Campus 2020. El nombre d'atletes que venen aquest torn ha baixat molt considerablement per què la majoria de gent ja ha marxat de vacances. Però els que encara i són, la majoria repetidors i algún altre repetidor de les edicions passades, hem estat entrenant, jugant i competint de valent reptant al sol que avui ens ha apretat de valent.

Però com hem anat dient en dies passats, als nostres atletes no els hi espanta res, soporten tot i no se'ls hi acaben mai les piles.

Així que avui hem fet les disciplines de llançament, resistència i marxa atlètica. De la de llançaments hem fet un intensiu fent servir la majoria dels implements. Ens ha faltat la pilota medicinal que la deixem per un altre dia.

La sorpresa dels dia ens la portada la nostra monitora i vetlladora del Walid, la Zaïra. Ha vingut aquest mateix matí de Mallorca i ens ha portat una ensaïmada de xocolata blanca. Ostres, impressionant! gràcies per compartir-la!

Cap al final del matí, quan hem fet la prova de la resistència cooperativa, aquesta l'hem fet una mica diferent. Feia tanta calor que hem decidit fer-la sota la mànega d'aigua, amb la qual cosa els atletes a cada pas se'ls remullava de dalt a baix.

Fins demà família!

Categoria: Campus Atletisme 2020

[12 3 4 5  >>