cassola atletismecampus datletisme


25Juliol

De quina manera comença el 4t torn, increible!

4t TORN. 1r dia

Hola a tots/es

imatge gran
El 4t torn ha començat amb una força increible. Sempre us diem que aquest campus no ens deixa de sorprendre. Pel rendiment i la motivació que hi posen tots i totes els/les atletes i per la bona armonia que es respira.

Avui hem començat l'últim torn amb un nombre molt més baix d'infants respecte els altres, ara bé, seguim jugant, foto cristinaentrenant, gaudint i al·lucinant tant, com els altres.

Les disciplines que hem fet avui han estat velocitat i llançaments, com cada dilluns. Els hi teniem preparada una matinal de jocs/proves exigents que han anat superant, i de quina manera!

A primera hora del matí quan passaven llista i anunciavem els grups, hem vist cares que repetien torn i d'altres que ja havien estat amb nosaltres l'any passat. Això ens agrada moltíssim. Ens agrada retrobar-nos i veure com han crescut aquesta canalla. Som la família de l'atletisme!

A la galeria de fotos que us deixem penjada avui, veure-ho un recull de tot el que hem fet avui, incloses les remullades que s'agraeixen d'allò més.

I abans de acomiadar-nos fins demà, us hem de dir, que aquesta foto invididual que veieu en aquest article de la Cristina Serra, l'hem posada perquè tothom sàpiga que ha fet el récord del Campus en la prova de LA GRAN RAMPA, amb un crono increible de 14 segons amb 6 centèssimes. Moltes felicitats Cristina!

Demà, mooooolta canya amb la resistència i els salts horitzontals.

Categoria: Campus Atletisme

23Juliol

S'acaba el 3r torn

3r TORN. 5è dia

Hola a tothom!

Avui per acabar el 3r torn hem anat al circuit de Cros de Volpelleres on els hi teniem preparada a tots els equips, una gimcana. Aquesta ha consistit en el següent:

- S'han format equips de 6 persones aprox.

- El circuit estava dividit en 5 zones, en cadascuna de les quals hi havia un monitor que indicava a cadascún dels equips, les proves que havien de fer en la seva zona.

- Tots els equips han hagut de fer totes aquestes proves repartides en les diferents zones, i en el menor temps possible. Les proves han estat aquestes:

Zona 1: salt de corda i ziga-zaga entre els arbres.

Zona 2: dibuixar un animal al terra amb branquetes i "escala".

Zona 3: Salt al riu, baixa i puja desnivell.

Zona 4: Llançament d'anelles i llançament a tocar l'arbre.

Zona 5: Pujar escales i pujar a l'arbre.

Paral·lelament tots els equips han hagut de contestar quatre preguntes que s'han anat trobant escrites al llarg del recorregut.

Com a complement a les proves, cada equip havia de portar i ensenyar al monitor: una branqueta, una fulla de figuera, pinassa, una pedra, una canya i com a bonificació, un animal viu.

Mireu quin capgros ha agafat el Carlos Bleir. El seu equip ha bonificat 1 minut.

I que m'en diueu dels animals dibuixats al terra? Són macos oi?, quins artistes!

Au va!, ara toca descansar el cap de setmana per començar amb molta canya el 4t i últim torn del Campus.

Categoria: Campus Atletisme

23Juliol

Les Olimpíades del 3r torn

3r TORN. 4t dia

imatge granLa Lola Hernández remullant-se després de competir a la prova de relleus.

Hola famílies!

Quin dia més "guai" que hem passat. Les Olimpíades fantàstiques, els/les atletes bestials i l'amistat que es respira en aquest Campus, gratificant i enriquidora. Què podem demanar més?

A la galeria que us penjem avui, veureu, entre d'altres, fotografies de l'emocionant prova de relleus per equips. Realment ha estat espectacular. Hem fet dos sèries de llisos i dos de tanques. Això, després dels jocs d'escalfament eh?, per començar les proves olímpiques.

Els matins Olímpics es viuen amb molta intensitat i emoció, doncs els equips lluitant per aconseguir quedar al més alt del podi i a més, per de manera individual, ser recompensats foto noaamb les medalles diàries de 1r, 2n, 3r, aptitud i esforç.

Com a testimoni d'això que us acabem de dir, ha estat el récord de la Noa Montanya a la gran rampa amb un registre de 14 segons 32 centèssimes. Realment al·lucinant!

Al llarg del dia, entre proves, sempre va bé remullar-se. En el temps lliure, abans i després de dinar, cadascú fa la seva; juguen, parlen, es banyen, fan jocs d'aigua, prenen el sol (com si fós la platja)... és genial veure'ls tant contents/es.

Mireu el Nil Lizano quina torre de cons més xul·la ha fet.

I abans de marxar, dir-vos que en els jocs de la tarda, avui hem fet un partidet de beisbol. Què divertit i quina manera de riure. Hi ha algú que aplica el reglament a la seva manera eeeeeh?... (de bon rotllo i per divertir-nos)

A l'última foto de la galeria veureu el meló que ens estem menjant per berenar. Què fresquet i que bé que entra després de tan d'esforç! 

Adeuuuu, fins demà!

 

 

Categoria: Campus Atletisme

21Juliol

Avui ens ha visitat la Noa!

3r TORN. 3r dia

Els dimecres el dediquem als salts horitzontals, la resistència i la marxa. Per això a les fotos i video que us adjuntem, veure entre d'altres moments de les activitats que hem fet al llarg del dia, les explicacions que ens ha fet la Noa Rodríguez i el Nil Rodés, sobre com s'ha de fer la marxa atlètica i els aspectes a tenir en compte.

La Noa, és una nena que sempre ha vingut al nostre Campus, i com que ara ja s'ha fet més gran i té un palmarès brillant en el món de la marxa, li varem demanar que ens vingués a visitar per explicar-nos la tècnica d'aquesta disciplina. Gràcies Noa per venir i molta sort en les teves competicions!


Categoria: Campus Atletisme

20Juliol

Espectacular, quins saltadors!

3r TORN. 2n dia

Hola a tothom!

Bé, aquest segon dia de Campus realment ha estat espectacuar. Avvui hem treballat els salts horitzontals i la resistència. Quins salts que hem vist! En el video que us penjem, no feu cas que els dos nens del grup del Nil i la Jana, que van arribar a la final, no aconsegueixin un salt vàlid; després de moltes sèries és normals que anessin perden les forces. Ara, que de totes maneres, mireu quin salts MÉS BRUTALS!

Els nens són l'Hector Len i el Lluc Piera. Felicitats nois! 

A tots aquests atletes que tenim i que han vingut als anteriors torns, sembla que no els hi afecti la calor. També és veritat que nosaltres tenim els nostres secrets per combatre-la, però tot i així...

Avui hem estrenat dos jocs que no s'han fet mai en aquests Campus. Concretament la ziga-zaga esglaonada (activitat on es treballa la força explosiva, velocitat i resistència) i una activitat molt més tranquil·la; un joc de tarda, el partidets amb pilota de tennis amb anella. Ens ho hem passat súper bé!

Després de entrenar/treballar tant al llarg del matí, tots els nostres atletes es mereixen alguna acitivitat més tranquil·la per la tarda. Avui hem fet llançament d'anella i aquesta lliga dels partidets bque us diem El guanyador ha estat l'Hector Len a la "tanda" de penaltis.

Categoria: Campus Atletisme

<<  1 [23 4 5  >>