20Juliol

Espectacular, quins saltadors!

3r TORN. 2n dia

Hola a tothom!

Bé, aquest segon dia de Campus realment ha estat espectacuar. Avvui hem treballat els salts horitzontals i la resistència. Quins salts que hem vist! En el video que us penjem, no feu cas que els dos nens del grup del Nil i la Jana, que van arribar a la final, no aconsegueixin un salt vàlid; després de moltes sèries és normals que anessin perden les forces. Ara, que de totes maneres, mireu quin salts MÉS BRUTALS!

Els nens són l'Hector Len i el Lluc Piera. Felicitats nois! 

A tots aquests atletes que tenim i que han vingut als anteriors torns, sembla que no els hi afecti la calor. També és veritat que nosaltres tenim els nostres secrets per combatre-la, però tot i així...

Avui hem estrenat dos jocs que no s'han fet mai en aquests Campus. Concretament la ziga-zaga esglaonada (activitat on es treballa la força explosiva, velocitat i resistència) i una activitat molt més tranquil·la; un joc de tarda, el partidets amb pilota de tennis amb anella. Ens ho hem passat súper bé!

Després de entrenar/treballar tant al llarg del matí, tots els nostres atletes es mereixen alguna acitivitat més tranquil·la per la tarda. Avui hem fet llançament d'anella i aquesta lliga dels partidets bque us diem El guanyador ha estat l'Hector Len a la "tanda" de penaltis.