30Juliol

Acaba el Campus d'atletisme!

4t TORN. 5è dia

imatge gran
androminaHola a tothom!

foto lateralOoooooohhhhh, ja s'ha acabat el Campus. Ha estat un mes maravellós, ple d'esport, d'amistat, de diversió... i de moooolta canya!, espectacular!

Avui, el darrer dia, hem anat al Museu Olímpic i de l'Esport a Barcelona. Durant la visita, tots els nostres atletes han hagut d'emplenar un llibret amb moltes preguntes referents a les coses exposades al museu, i a més, unes preguntes que els hi teniem preparades nosaltres, els monitors. Per tan, avui les medalles de primer, segon i tercer, han estat pels que han respòs més preguntes correctament.

Us recomanem aquesta visita perquè veureu objectes d'esportistes que han marcat tota una època, coneixereu curiositats i fareu un viatge en el temps que us premetrà reviure moments super emocionats i emotius, esportivament parlant, és clar (sobretot de la Barcelona Olímpica).

Al sortir del Museu ens hem acostat fins una de les portes d'accés a l'Estadi Olímpic. Que xulo pensar i imaginar-se que estem en una final olímpica amb l'estadi ple de gom a gom...

Al tornar a sant Cugat, hem dinat, i a la tarda, per acabar el Campus, hem fet un concurs de salts lliures i una competició de 30 metres llisos.

Abans d'acomiador-nos, tot l'equip de monitors (Jana, Nil, Arnau, Adrià i Sergi) us volem agrair a tots i a totes la vostra participació. Ens ha agradat molt tenir-vos entre nosaltres i us esperem el proper estiu. Mentrastant, que passeu un molt bon estiu, estudieu molt durant el proper curs i sobretot, FEU ATLETISME!

Fins l'any vinent!

 

Posted in Campus Atletisme