17Juliol

Avui, circuit de Cros i final del 2n torn

2n TORN. 5è dia

Eeeeiii famílies!

Quina llàstima, ja hem acabat el 2n torn. Que ràpid passen els dies.

Aquest torn també ha estat fantàstic i en la línia de sempre. Ens ho hem passat molt bé i els nens i nenes han treballat/entrenat de valent. S'han vist unes marques i uns rendiments bestials. Però el que més content ens fa als monitors, és que s'han fet amics nous, que en tot moment ha existit un bon clima d'armonia, cordialitat i amistat i que s'han consolidat encara més les relacions d'amics/gues que ja venien de lluny.

Fa goig veure els nens i nenes que s'ho passen bé i estan feliços!

El divendres per acabar el torn vam anar al circuit de Cros de Volpelleres. Els hi teniem preparada una gimcana on els equips, havien de contestar unes preguntes i portar, de dins del recorregut, algunes coses que els hi vam demanar. L'equip que aconseguia completar tot el recorregut el més ràpid possible era el guanyador.

Les preguntes, que estaven amagades entre la fullaraca i el bosc, anaven relacionades amb el món de l'atletisme i, els objectes que ens havien de portar eren: una pedra, una pinya, una canya, una branqueta, 10 tipus de fulles diferents i un animal viu (cuc, cargol, papallona, saltamartí, conill, senglar...el que volguessin) Algún equip ens va portar gossos! Va estar divertit!

Quan vam tornar a la pista, després de dinar i de l'hora de descans lliure, vam fer el clàssic concurs de salts lliures on el jurat posava puntuació. En aquest torn el guanyador va estar en Guillem Costas amb un salt original i increible.

Abans de marxar, amb el repartiment de la fruita del dia (en aquesta ocasió préssecs), vam fer un joc de velocitat on els dos equips que competien havien de demostrar el seu nivell de rendiment, però de càlcul matemàtic mental. Aaiiixxxx, aquí algú va punxar, je, je, je...!

Adeu, fins el 3r torn!