05Juliol

Avui, ens ha visitat la Txell Playà!

1r TORN. 2n dia

Hola a tothom!

imatge
Bé, avui ha estat el 2n dia del Campus i la veritat és com si ja portessim una setmana. Els nois i noies ja estan molt integrats i les activitats van sortint rodades.

Com era d'esperar, tot i la calor que sempre fa a la pista per aquestes dates, és al·lucinant veure, i no ens deixa de sorprendre, la intensitat i les ganes que ens mostren tots els atletes d'aquests Campus, quan fan cadascuna de les proves que els hi tenim preparades.

Avui hem fet jocs de resistència i salts horitzontals. En breu us penjarem un mini video sobre la prova dels 8 minuts maleïts (prova de resistència), que ha fet el grup del Sergi.

Tal com us comentem en aquest video que us diriem, els guanyadors d'aquesta prova aquests han estat: el grup de l'Antàrtida amb 89 voltes, seguit de l'equip dels Estats Units amb 85, Alemania amb 84, equip carrer 4 amb 82 i l'equip del Pureza amb 81 voltes.

Ahir us comentaven que tindriem una sorpresa. Doncs bé, com podeu veure a la galeria fotogràfica que us adjuntem, ens ha visitat la atleta del CMSC Txell Playà.

Ha estat una visita fantàstica i tota una lliçó de força i afany de superació.

Amb la Txell també hi era la monitora d'aquest Campus, Êllâ Bestué. L'Êllâ, també és atleta del CMSC i compte amb un palmarès esportiu força important.

Ambdues ens han explicat la seva experiència personal, com entrenen i ens han fet una petita pincellada de la tècnica del salt de llargada. Aquesta és la seva prova. Bé, la Txell també és velocista de 100 m. A l'acabar la Txell ha signat samarretes a tots els nens/es que li demanaven.

Les explicacions de laTxell sobre com conviu amb la seva minusvalia visual en la seva vida diaria i, concretament en la seva vessant esportiva, ha estat molt enriquidora i emotiva. Realment ha estat genial.

No volem acabar el dia sense dir-vos el brillant historial de les dues atletes:

Txell: Atleta paralímpica categoria T12 (deficient visual). 2015 campiona d'Espanya juvenil de salt de llargada i 100 metres. En categoria absoluta, 2a d'Espanya de 100 metres i 3a de salt de llargada. 1a de catalunya en les dues especialitats.

En Triple salt, posseix el récord d'Espanya Júnior. L'estiu de 2015: en els Jocs Paralímpics europeus de la Juventud sub 20, 3a classificada en salr de llargada i 2a en 100 metres.

En el mitting de Berlin absolut del 2014, campiona en 100 metres i llargada.

A l'europeu absolut d'enguany, 4a en 100 metres i 5a en salt de llargada.

Què, no està gens malament oi?

Êllâ: Atleta del CMSC que té, el 2015, el subcampionat d'Espanya de triple salt en categoria júnior, el primer lloc en el Campionat de Catalunya de triple salt, categoria júnior.

Subcampiona de Catalunya i tercera estatal de salt de llargada també en júnior.

A les dues, gràcies per compartir amb nosaltres les vostres experiències i molta sort en el futur.