06Juliol

Avui, quina canya!

1r TORN. 3r dia

Hola a tots i a totes!

Ei, quina canya avui. Ha estat un dia rodó. Tots els monitors que treballen en aquest Campus estem molt contents del rendiment i de la implicació de cadascún dels atletes que formen tots els grups.

La veritat és que la jornada d'avui, on hem treballat la marxa atlètica, els salts verticals i la velocitat, ha estat fantàstica. Hem fet un munt de jocs adreçats a aquestes disciplines i sembla com si la calor que fa a la pista, no els hi afectés. També és cert que tenim els nsotres recursos per minimitzar-la i estar fresquets, però tot i així, avui s'han vist unes marques d'allò més interessants.

Com que la tècnica de la marxa atlètica és una mica difícil, i més que no la ha fet mai, el Nil Rodés, monitor d'aquest Campus i marxador molt experimentat amb un brillant palmarés i molta projecció de futur en aquesta disciplina, ens ha fet una explicació i una breu demostració sobre com s'havia de fer.

Us deixem penjada la galeria fotogràfica d'avui i podreu veure tot el que han fet els vostres fills i filles "super màquines".

Demà Olimpíades.

Adeu!