15Juliol

CAMPUS ATLETISME DIJOUS 2n TORN

2n TORN 4t dia

Hola famílies!

foto vista ocellAhir va ser dijous i per tan vam fer les olimpíades. És una llàstima que no les facin per la tele perquè us agradaria molt veure-les. Veritablement és un goig estar-hi i viure-les en directe. Quina emoció i quina intensitat, és bestial, sembla que siguin reals. Els nens i nenes de l'equip animant-se els uns als altres i cadascún dels atletes lluitant a "tope" per aconseguir els "metalls" (les nostres particulars medalles de cartró)

A primera hora vam fer els grups i després de fer els dos o tres jocs d'escalfament programats per a l'ocasió, ja vam anar del dret a fer les proves per equips i individuals que donarien els tres primers classificats i les medalles individuals del dia.

Tots els nostres atletes van fer un munt de proves de diferents disciplines atlètiques i, com ja us vam anunciar que podria passar, es van batre alguns récords.

Avui us penjem, a més de la galeria de fotos, aquest video de la prova de relleus per equips. La victòria se la va endur l'equip del Nil i l'Adrià. L'equip de la Jana va quedar segon, el del Sergi tercer, el de l'Arnau, quart i el dels nois de pràctiques 4t. Es van fer dues sèries de llisos i una de tanques. Volem agrair la aquesta foto tan "xul·la" a vista d'ocell que ens la va fer l'Eduard Escoda des d'una de les torres d'enllumenat de la pista.

Tots els participants van rebre a l'acabar la jornada un diploma de participació on es reconèix el mèrit al seu rendiment.

Adeu!