25Juliol

De quina manera comença el 4t torn, increible!

4t TORN. 1r dia

Hola a tots/es

imatge gran
El 4t torn ha començat amb una força increible. Sempre us diem que aquest campus no ens deixa de sorprendre. Pel rendiment i la motivació que hi posen tots i totes els/les atletes i per la bona armonia que es respira.

Avui hem començat l'últim torn amb un nombre molt més baix d'infants respecte els altres, ara bé, seguim jugant, foto cristinaentrenant, gaudint i al·lucinant tant, com els altres.

Les disciplines que hem fet avui han estat velocitat i llançaments, com cada dilluns. Els hi teniem preparada una matinal de jocs/proves exigents que han anat superant, i de quina manera!

A primera hora del matí quan passaven llista i anunciavem els grups, hem vist cares que repetien torn i d'altres que ja havien estat amb nosaltres l'any passat. Això ens agrada moltíssim. Ens agrada retrobar-nos i veure com han crescut aquesta canalla. Som la família de l'atletisme!

A la galeria de fotos que us deixem penjada avui, veure-ho un recull de tot el que hem fet avui, incloses les remullades que s'agraeixen d'allò més.

I abans de acomiadar-nos fins demà, us hem de dir, que aquesta foto invididual que veieu en aquest article de la Cristina Serra, l'hem posada perquè tothom sàpiga que ha fet el récord del Campus en la prova de LA GRAN RAMPA, amb un crono increible de 14 segons amb 6 centèssimes. Moltes felicitats Cristina!

Demà, mooooolta canya amb la resistència i els salts horitzontals.