04Juliol

Ja ha començat el Campus d'atletisme

1r TORN. 1r dia

Eeeiiii, famílies!, que ràpid passa un any. Ja tornem a ser aquí i venim amb més forces que mai.

En aquesta edició tenim 2 novetats: LES SORTIDES I EL DINAR. Per a tots aquells que no vàreu poder venir a la reunió informativa, us hem de dir que el 1r i el 4t torn, anirem a fer una visita al Museu Olímpic i els del 2n i 3r torn, anirem al circuit de Cros de Volpelleres a fer curses d'orientació. Què, promet oi?

Avui per començar hem fet les disciplines de velocitat i llançaments. Ha estat guai! Com sempre, hem fet un munt de jocs orientats a aquestes especialitats, ens hem banyat a la piscina del Júnior i després de dinar hem seguit fent altres jocs de velocitat i llançaments.

En aquest primer torn som 70 infants (atletes valents) que juguen i "competeixen" per obtenir les medalles que entreguem cada dia de 1r, 2n i 3r classificat i les d'esforç i actitud.

Enguany com ja sabeu, hem canviat d'ubicació a l'hora de dinar i, en comptes del Júnior, ho fem nosaltres amb un cattering aquí, a la instal·lació. Per ser el primer dia ha anat força bé i poc a poc anirem millorant. Avui el menú ha estat: Mongeta tendra amb patates, amanida amb botifarra i iogurt. Mmmm, què bo!

Demà us explicarem una sorpresa. Adeu!