23Juliol

Les Olimpíades del 3r torn

3r TORN. 4t dia

imatge granLa Lola Hernández remullant-se després de competir a la prova de relleus.

Hola famílies!

Quin dia més "guai" que hem passat. Les Olimpíades fantàstiques, els/les atletes bestials i l'amistat que es respira en aquest Campus, gratificant i enriquidora. Què podem demanar més?

A la galeria que us penjem avui, veureu, entre d'altres, fotografies de l'emocionant prova de relleus per equips. Realment ha estat espectacular. Hem fet dos sèries de llisos i dos de tanques. Això, després dels jocs d'escalfament eh?, per començar les proves olímpiques.

Els matins Olímpics es viuen amb molta intensitat i emoció, doncs els equips lluitant per aconseguir quedar al més alt del podi i a més, per de manera individual, ser recompensats foto noaamb les medalles diàries de 1r, 2n, 3r, aptitud i esforç.

Com a testimoni d'això que us acabem de dir, ha estat el récord de la Noa Montanya a la gran rampa amb un registre de 14 segons 32 centèssimes. Realment al·lucinant!

Al llarg del dia, entre proves, sempre va bé remullar-se. En el temps lliure, abans i després de dinar, cadascú fa la seva; juguen, parlen, es banyen, fan jocs d'aigua, prenen el sol (com si fós la platja)... és genial veure'ls tant contents/es.

Mireu el Nil Lizano quina torre de cons més xul·la ha fet.

I abans de marxar, dir-vos que en els jocs de la tarda, avui hem fet un partidet de beisbol. Què divertit i quina manera de riure. Hi ha algú que aplica el reglament a la seva manera eeeeeh?... (de bon rotllo i per divertir-nos)

A l'última foto de la galeria veureu el meló que ens estem menjant per berenar. Què fresquet i que bé que entra després de tan d'esforç! 

Adeuuuu, fins demà!