07Juliol

Avui,Olimpíades!

foto lateral1r TORN. 4t dia

Hola a tothom!

Si ahir us deiem que els nenes i nenes havien treballant de valent, avui ja ha estat una passada!

Per a l'Olimpíada que teniem programada avui, hem barrejat els nenes i nenes de totes les edats i hem format 5 grups. El de la Jana, el del Nil, el de l'Arnau, el de l'Adrià i el del Sergi. Al llarg de tota la matinal i, després de fer uns quants jocs d'escalfament, cada monitor a començat amb els seus atletes a fer cadascuna de les proves que els hi hem muntat. Al ser unes Olimpíades, aquestes proves han estat multidiciplinars, és a dir, hi havien de velocitat, de resistència, de salts i de llançament.

Les més fortes, o més exigents, han estat com sempre, els 8 minuts maleïts, la súper rampa i les escales. Però com podeu veure a les fotos que us penjem, per a ells/es, cap problema.

Sort en tenim de "la ria" (el nostre oàsis) particular, amb aigua sempre neta i fresqueta, la manguera i els aspersors de reg del camp, que ens fan baixar la temperatura a tots/es i ens permeten seguir a molt bon ritme totes les activitats del dia.

Per la tarda, hem fet un concurs lliure de salt a la màrfega, on els jutges (els monitors), valoraven l'originalitat del salt. Aquesta activitat va bé fer-la després de dinar perquè fa mooolta calor i així els anem activant poquet a poquet. El concurs l'ha guanyat el nostre atleta Alejandro Chang!

Demà anem al Museu Olímpic. Ja us ho explicarem. Adeuuuuuu!