13Juliol

Quina emoció a la final de salt d'alçada!

2n TORN 3r dia

imatge gran2
Hola a tothom!

Ja estem a mig camí d'aquest segon torn i us hem de dir que ens ho estem passant d'allò més bé veient i gaudint de tots els nens i nenes que formen aquest Campus. Quina canya que tenen!

imatge lateralLa veritat és que ens fan viure moments súper emocionants. Prova d'això, ha estat la final de salt d'alçada del grup del Sergi (el grup dels grans). Quina emoció, quins nervis, que xul·la ha estat. En breu us penjarem un video d'aquesta final perquè no tenim paraules i volem que visqueu i gaudiu, com nosaltres ho hem fet, d'aquesta súper final. La victòria se l'ha emportat el Bernat Ferrer amb un salt espectacular.

Avui les disciplines que hem fet són: marxa atlètica, velocitat i salts verticals. Sempre comencem a les 9 h a "maxacar", tenim un munt de proves programades i, no ens n'anadonem... i ja és l'hora d'acabar. Estem tant concentrats "competint" que avui per exemple no hem pogut acabar la totalitat de les proves. Tot i així n'hem fet moltes.

Demà toca Olimpíades i es preveu que caigui algún récord establert en el 1r torn. A veure. Tenim ganes ja de veure'ls en acció. Els equips ja estan fets. Són una barreja de tots els nens i nenes de tots els cursos.

Ah!, i avui hem tingut una sorpresa. Ens ha vingut a visitar el Xavi Rodriguez amb el seu fill, el Genís. El Xavi va ser, fins l'any passat, monitor d'aquest Campus, però al ser pare, ara totes les hores que té són per al seu fillet. Gràcies Xavi per haver-nos-el presentat.

imatge gran
Marxem fins demà amb unes quantes fotografies d'avui. Esperem que gaudiu de la final de salt. Deixeu-nos algún comentari, d'acord?

Adeu!