27Juliol

Superat el récord d'alçada

4t TORN. 3r dia

Hola a tothom!

imatge gran
No podia ser que amb aquests/es atletes que tenim al 4t torn, no caigués el récord d'alçada. Avui s'ha batut. Concretament ha estat la nena Tània Moreno, una super atleta que sempre està amb nosaltres als Campus foto laterald'atletisme i atleta del CMSC. La seva marca ha estat 1 metre 20 cm. Superant en 5 cm la marca que hi havia dels Campus d'engany. Felicitats Tània!

A banda d'aquesta marca, dir-vos que avui hem treballat els salts verticals, la velocitat i la marxa. Com la setmana passada, hem comptat amb la col·laboració de la Noa Rodriguez, marxadora molt prometedora dins les categories inferiors d'aquesta disciplina i, amb un palmarès esportiu que ja comença a ser important. Ella, ens ha explicat els aspectes tècnics a tenir en compte per fer i evitar quan es fa marxa.

I no podem deixar passar per alt un fet, que s'ha donat per primera vegada en aquest Campus (creiem recordar). I és que un mateix atleta, en aquest cas, l'Arnau Bulach ha guanyat la medalla d'esforç i aptitud. Felicitats Arnau!

A l'acabar a la dia, com ja hem fet abans de dinar, ens hem remullat de valent, com podeu veure en les fotos que us penjem avui.

Demà Olimpíades. A veure quan récords cauen!

Posted in Campus Atletisme