favicon2020paraules Diver Esport


24Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 5è dia 4t torn

imatge destacadaÚltim dia de las setmana i ja en portem quatre! Avui divendres tocava jornada d’esports col·lectius. Només arribar els més petits han marxat cap al Parc del Turó de Can Mates i els més grans cap a la zona esportiva del Parc de Can Vernet i hem fet mini partidets de bàsquet, futbol i vòlei platja. Un cop tots hem jugat tots a tots els esports, hem esmorzat i hem anat cap a la piscina. Allà ens hem pogut refrescar i gaudir de les piscines. Arribava l’hora de dinar i hem tornat a l’institut per recuperar forces i carregar piles per poder afrontar el que quedava de dia. A la tarda hem aprofitat el pati tant gran que hi ha a l’institut hem fet una partida al joc de la bandera, on dos equips s’enfronten per a aconseguir trobar i portar a la seva base la bandera de l’equip rival. En aquest cas els guanyadors ha estat l’equip groc!!

Ens veiem dilluns que ve, amb moltes ganes d’afrontar la última setmana i seguir passant-ho bé!!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

23Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 4t dia 4t torn

imatge destacadaSeguim avançant la setmana i no abaixem el ritme! avui tocava la gimcana Descobrim Sant Cugat.
Quan hem arribat a l'institut hem fet petits grups i cada grup ha marxat a descobrir la ciutat. Amb un mapa havíem d'anar trobant diferents llocs de Sant Cugat com per exemple, les piscines del Parc Central, el Mercantic o el Parc de Can Vernet. Un cop arribàvem tots junts ens havíem de fer una foto per poder després demostrar que hem arribat. L'equip que aconsegueix arribar a més llocs i tornar a l'institut abans s'emportava la victòria. Després ha tocat esmorzar i recuperar energies per la piscina. Un cop a la piscina hem fet una mica de curset dirigit per poder millorar les nostres capacitats a dins de l'aigua i després hem tingut una estona lliure per refrescar-nos i gaudir de les diferents piscines.
Arribava l'hora de dinar i hem tornat a l'institut per agafar forces i carregar piles per afrontar la resta del dia. A la tarda hem gaudit i après algunes tècniques de judo amb una petita sessió dirigida pel nostre monitor. 
Ens veiem demà amb moltes ganes i energia per afrontar l'últim dia de la setmana.

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

23Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 3r dia 4t torn

imatge destacadaArribem a la meitat de la setmana i seguim donant canya. Avui ha tocat sortida en bici. Hem arribat a l’institut i ens hem separat per grups. Ens hem preparat i hem agafat la bici. Els més petits hem arribat fins al Parc de la Pollancreda i els més grans hem arribat fins al Pi d’En Xandri. Un cop hem arribat, hem esmorzat per agafar forces i afrontar la tornada amb garanties. De tornada hem passat per l’institut a deixar les bicis i hem anat tots cap a la piscina. Allà hem pogut gaudir de l’aigua i així refrescar-nos i paliar els efectes de la calor. Arribava l’hora de dinar i això significava tornar a l’institut i recuperar forces per afrontar la resta del dia. Un cop dinats hem pogut gaudir dels millors acudits explicats pels nois i noies. Més tard hem jugat al joc de l’arrenca cues i hem fet un partit de pitxi!
Ens veiem demà amb moltes ganes de seguir passant-ho bé!!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

21Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 2n dia 4t torn

imatge destacadaSegon dia de la setmana i no afluixem! Avui només arribar ens hem dividit en els dos grups que vam fer ahir i hem sortit cap al parc. Els més petits cap al Parc Central i els més grans al Parc del Turó de Can Mates. Un cop allà hem fet diferents jocs de persecució i competició. Tot seguit hem esmorzat per recuperar forces i hem tornat a l’institut on ens esperava l’activitat de Dart Attack ja preparada. Per als qui no ho coneixeu, el Dart Attack és una espècie de paitball però amb armes de Nerf. Per torns hem anat fent varies partides i diferents jocs que ens proposaven els animadors de l’activitat. Arribava l’hora de dinar i hem recuperat forces per poder afrontar amb garanties la resta del dia. A la tarda hem tingut una estona lliure per fer diferents construccions i després hem fet un petit torneig d’hoquei amb 4 equips. 

Ens veiem demà amb les bateries ben carregades per afrontar un nou dia!!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

20Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 1r dia 4t torn

imatge destacadaComencem nova setmana i ja en van 4. Com que és el primer dia de la setmana hem començat dividint els grups per edats i fent alguns jocs per a coneixe'ns una mica més entre tots. Hem fet, entre d'altres, el pistoler i les 10 passades. Tot seguit a arribat l'hora d'esmorzar, i un cop hem recuperat forces hem anat a la piscina del Parc Central. Per començar hem fet una mica de curset per millorar les nostres habilitats i desplaçaments dins de l'aigua i després hem pogut gaudir d'una estona més lliure de caire lúdic i recreatiu. Arribava el migdia i era hora de dinar i recuperar energia per afrontar la resta del dia. Un cop dinats hem seguit amb els jocs i hem gaudit amb els jocs de caçar conills i el bote bote entre d'altres. 
Ens veiem demà amb moltes ganes de seguir gaudint i passar-nos-ho bé!!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

<<  1 [23 4 5  >>