favicon2020paraules Diver Esport


18Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 5è dia 3r torn

imatge destacadaÚltim dia de la setmana i ho hem seguit donant tot. Avui al arribar a l’institut hem agafat les motxilles i he anat cap al Parc del Turó de Can Mates per fer una Spartan Race, que pels qui no sapigueu que és, es tracta d’una cursa d’obstacles de tot tipus on has de saltar per sobre de diferents objectes, o ve passar-los per sota o fins i tot escalar-los. Nosaltres hem aprofitat els diferents parcs i tobogans que hi ha per fer tres circuits diferents amb diferents dificultats i diferents obstacles.

Un cop hem superat els tres circuits ha estat hora d’esmorzar i carregar bateries. Aprofitant el bon dia que ha quedat hem anat a refrescar-nos a la piscina del Parc Central. Un cop hem baixat la temperatura del cos tocava dinar i agafar forces per a afrontar la resta del dia. A la tarda hem jugat al joc de les 4 torres i després hem fet uns mini partits de Ultimate, un esport molt semblant al rugbi, on hem d’aconseguir fer arribar un frisbee a l’altra banda del camp sense que ens la robi l’equip contrari. 

Acabem la setmana molt cansats, havent gaudint molt i amb moltes ganes de començar la que serà ja la 4a setmana de campus!!
Ens veiem dilluns!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

18Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 4t dia 3r torn

imatge destacadaEns acostem al final de la setmana i l’energia no baixa. Avui al matí hem pogut fer un petit tastet de diferents activitats relacionades amb el circ. Hem començat creant les nostres pròpies boles de malabars, i després hem pogut provar com es de difícil fer girar un plat xinés o aconseguir que no ens caigui el diàbolo i segueixi rodant. Un cop esmorzats i veient que sortia el sol hem aprofitat i hem anat a la piscina. Un cop a la piscina els més petits hem seguit millorant els estils de piscina, i els més grans hem pogut jugat i provar el waterpolo, tot adonant-nos que és molt més cansat del que semblava. Tot seguit hem pujat a l’institut per recuperar forces amb el dinar i poder afrontar la resta del dia amb energia. A la tarda hem jugat a bàsquet, i entre altres coses hem fet el joc del 21 i un partidet. 

Ens veiem demà amb moltes ganes i molta energia per poder tancar la setmana de la millor manera possible!!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

16Juliol

Campus d'estiu Diver Esport i Pre-Joves 3r dia 3r torn

imatge destacadaArribem a la meitat de la setmana i no afluixem el ritme. Avui dia potent on no hem parat de fer activitats. Quan hem arribat a l’institut hem fet grups i hem agafat les bicicletes. Avui tocava ruta de BTT. Els més grans hem anat fins al Pi d’en Xandri, els mitjans fins al Parc Ramon Barnils, i els més petits fins al Parc de Can Vernet. Tota una aventura per a tots tres grups! Un cop esmorzats i ja havent tornat a l’institut hem deixat les bicicletes per baixar a la piscina i refrescar-nos i recuperar-nos de l’esforç realitzat amb les BTT. Arribava l’hora de dinar i ho hem aprofitat per carregar un altre cop les piles per seguir donant-ho tot a la tarda, que hem fet un partit de pitxi però una mica diferent. En comptes de picar la pilota amb un bat, hem hagut de xutar amb el peu una pilota de rugbi, tota una bogeria agafar-la.

Ens veiem demà amb les bateries ben carregades per seguir gaudint. 

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

14Juliol

Campus d'estiu DiverEsport i Pre-Joves 2n dia 3r torn

imatge destacadaSegon dia de la setmana i no parem! Avui hem tingut l'oportunitat de provar i gaudir del bàsquet en cadira de rodes. Durant tot el matí hem pogut familiaritzar-nos amb la cadira de rodes i comprovar que encara que sembli fàcil, no ho és gens i que aquest esport és molt cansat però a la vegada molt divertit. Tots ens ho hem passat genial!  Mentre un grup provava i feia uns partits els altres hem anat al parc del Turó de Can Mates i hem aprofitat per fer altres jocs com el pitxi i gaudir dels tobogans i del parc. Un cop arribada l’hora de dinar hem recuperat forces per poder seguir jugant a la tarda, avui ha tocat bàdminton i hoquei. 

Demà seguim amb moltes ganes i energia per afrontar el dia!!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

13Juliol

Campus d'estiu. Diver Esport i Pre-Joves 1r dia 3r torn

imatge destacadaComencem la tercera setmana amb les piles carregades al 100%. Setmana nova amb moltes cares noves i això  significa nous companys i companyes amb qui compartir mil i una aventures. Aquest matí ens hem dividit en grups per edats i hem fet diferents jocs de coneixença per crear un vincle amb aquells companys i companyes que acabem de conèixer. Tot seguit hem esmorzat i hem anat cap a la piscina del Parc Central, on per grups hem fet una estona de natació dirigida per millorar les nostres capacitats de desplaçament en l’aigua i hem pogut gaudir també d’una estona de temps lliure per aprofitar al màxim les piscines de les que disposem. Un cop ens hem refrescat i desfet de la calor hem tornat a l’institut per agafar forces amb el dinar. A la tarda hem seguit jugant a diferents jocs tradicionals com el joc de caçar conills. 

Ens veiem demà amb moltes ganes de passar-ho bé i seguir gaudint!

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

<<  1 2 [34 5  >>