favicon2020paraules Diver Esport


04Juliol

Campus d'estiu Divers Esport i Pre-joves 3r dia 1r torn

imatge destacadaAvui al matí hem anat al parc de Turó de Can Mates. Un cop allà hem començat fent jocs de persecució i després hem pogut gaudir del tobogans i les zones amb construccions de fusta i tirolines. Tot seguit i després d'haver esmorzat hem anat a la piscina del Parc Central per poder refrescar-nos i gaudir amb l'aigua. A la tarda hem seguit amb diferents activitats de caire més esportiu així com amb la creació de diferents circuits d'agilitat.

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

03Juliol

Campus d'estiu PreJoves i Diver Esport 2n dia 1r torn

imatge destcadaAvui al matí hem baixat fins al Parc Central per fer una gimcana. Hem fet 4 grups i constava de 4 proves. Amb cada prova que superavem aconseguiem una peça per construir un puzzle amb una paraula representativa de Sant Cugat que havíem de representar als companys.

Les proves eren: diferents tipus de relleus, el joc del mocador, respondre preguntes sobre la ciutat i el joc de les cançons.

Després hem anat a la piscina del parc central on hem pogut gaudir tot fent diverses activitats enel medi aquàtic. A la tarda hem practicat una mica d’hoquei i hem acabat fent un partidet tots plegats.

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

02Juliol

Campus d'estiu Pre-Joves i DiverEsport. 1r dia 1r torn

imatge destacadaAvui hem fet una ruta de trekking fins al Pi d’en Xandri. Abans de sortir de l’institut hem fet alguns jocs per coneixe'ns tots plegats una mica millor. Un cop hem arribat al Pi d’en Xandri hem esmorzat i tot seguit hem fet alguns jocs com el caça conills i el joc de la bandera. A la tarda hem seguit amb jocs de persecució i també el pitxi.

Categoria: Pre-Joves 2020, Diver Esport 2020

26Juny

Diver Esport

Benvinguts i benvingudes al blog personal del campus Diver Esport. Des d’aquest apartat us mostrarem les activitats que els vostres fills i filles estan fent durant cada torn. En la barra lateral d’aquest blog us deixem penjat els arxius amb tota la informació i activitats que us podreu baixar sempre que vulgueu.

Volem recordar-vos també la normativa bàsica dels requisits generals sobre prevenció en l’àmbit de la salut:

  • Mantingueu la distància de seguretat a l’entrada i sortida de l’activitat. Recordeu que podeu portar o recollir els vostres fills de forma esgraonada ja que disposem del servei d’acollida gratuït.
  • És obligatori portar la mascareta. En l’activitat la farem servir en el casos que no podem garantir la distància de seguretat.
  • Informeu expressament si el vostre fill o filla no es troba bé, en aquest cas no es podrà integrar a l’activitat.
  • Cal portar ampolles o recipients per hidratar-se que s’han de fer servir de forma individualitzada i també gorres per protegir el cap de la calor.

Categoria: Diver Esport 2020

<<  1 2 3 4 [5