Arriba el Campus Esportiu de Nadal OMET 20-21

imatge principalCAMPUS CANCEL·LAT
Disculpeu les molèsties.

S'acosta el Nadal i com cada any a l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom) estem organitzant el Campus Esportiu per aquests dies de festa. Un Campus que arriba carregat d'il·lusió i amb ganes que ens ho passem molt bé amb totes les propostes lúdiques i esportives que tenim pensades.
Aquest Campus va adreçat a tots els infants de P3 a 6è de primària.
De ben segur que junts passarem uns dies fantàstics tot fent esport, jugant i fent nous amics i amigues.

"No et quedis congelat i vine a fer esport"

 

Fil conductor

El Campus d'enguany girarà al voltant del ninot de neu. Un personatge emblemàtic de les Festes Nadalenques, estimat, simpàtic i alegre que arriba amb una actitud molt esportiva per combatre el fred i per proposar-vos un munt de jocs i reptes esportius. Us ve de gust participar i acabar fent el vostre propi ninot? No us quedeu congelats i veniu a fer esport! Ens ho passarem molt i molt bé!

campanesDestinataris
Nens i nenes de P3 a 6è de primària (nascuts des del 2008 al 2017)

Torns (3):
1r torn: 3 dies (22, 23 i 24 de desembre'20)
2n torn: 4 dies (28, 29, 30 i 31 de desembre'20)
3r torn: 2 dies (4 i 5 de gener'21)

ninot coronaHoraris:
- Matí: de 9.00 a 13.30 h
- Migdia: de 9.00 h a 15.00 h
- Tot el dia: de 9.00 a 17.00 h
(Servei d'acollida GRATUÏT): de 8.00 a 9.00 h i de 17.00 a 18.00 h

Lloc:
A l'escola Turó de Can Mates (C/ Josep Irla, 50)

Servei de menjador:
El de la pròpia escola o "cattering" (a confirmar)

ninot tombarellaOpcions i preus:
• 1r torn
- Matí: 55,02 €
- Matí + dinar: 69,51 €
- Tot el dia: 86,38 €
• 2n torn
- Matí: 73,36 €
- Matí + dinar: 92,68 €
- Tot el dia: 57,59 €
• 3r torn
- Matí: 36,68 €
- Matí + dinar: 46,34 €
- Tot el dia: 57,59 €
Preus amb IVA inclòs
20% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals (presentant documentació)

ninot rigidPlaces:
100 places (mínim 15 participants per tirar-ho endavant)
Places reservades per a nens i nenes amb discapacitat (a l'hora d'inscriure's cal portar l'informe de valoració del CAD i/o informe mèdic)

Inscripcions:
Del 23 de novembre al 18 de desembre'20 (inscripcions en línia)
(CLICA PER INSCRIURE'T)

TOTS ELS INFANTS QUE HI PARTICIPIN REBRAN L'OBSEQUI D'UN "BUFF" (clica per veure'l)

Format:
El format per a la franja d'edat de psicomotricitat (P3 i P4) es basarà en l'experimentació i la descoberta a on es potenciarà el treball motriu i sensorial de l'infant a través del descobriment dirigit al voltant del ninot de neu.
ninot cordaLa resta de participants (P5 a 6è) treballaran en un format cooperatiu, tots barrejats (P5 i 1r i de 2n a 6è). En alguns casos, segons l'activitat, P5 s'unirà al grup dels petits.
L'objectiu d'aquest format és fomentar el treball en equip (tothom aporta el seu granet de sorra), barrejant diferents franges d'edat on els infants gaudeixin de la pràctica esportiva amb estímuls engrescadors i practicant diferents habilitats.
Durant el dia aniran assolint reptes de diferents tipologies (agilitat mental, coordinació, equilibri, punteria, presa de decisions, expressió, etc...) per tal d'aconseguir complements per fer el seu propi ninot de neu.

Objectius generals:
Psicomotricitat
1. Adquirir consciència corporal  i el domini de les habilitats motrius bàsiques.
2. Conèixer l'entorn i desenvolupar la capacitat de mediar i establir-se amb aquest.
3. Establir relacions afectuoses amb els altres, el grup d'iguals i els monitors/es de referència.
grevol
Multiesport

1. Desenvolupar les habilitats motrius, expressives i creatives a partir del moviment.
2. Desenvolupar les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d'autonomia.
3. Reforçar valors tals com la companyonia, el treball en equip i el respecte.
4. Compartir les emocions i estats d'ànim de forma lliure i respectuosa.

Programa d'activitats:
Psicomotricitat (P3 i P4)
Té com a eina principal el desenvolupament del propi cos a partir de potenciar les activitats motrius, les capacitats expressives i creatives així com les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d'autonomia dels més petits.

Manualitats (P3 i P4)

Es faran diferents manualitats al voltant del fil conductor: "No et quedis congelat i vine a fer esport". Faran el seu propi ninot de neu, dibuixos i manualitats al voltant d'aquesta idea.
ninot bici
Activitats amb rodes (P5 - 1r, 2n a 6è)

Aquesta activitat serà diferenciada en funció de la franja d'edat. Els de P5 i 1r faran activitat amb rodes dins de l'escola (patinet, bicicleta, skate...) Cadascú podrà portar allò que més li agradi i es proposaran diferents circuits i jocs d'habilitat.
Els més grans, de 2n a 6è, sortiran amb bicicleta pel poble i gaudiran de diferents reptes durant el camí.

Reptes cooperatius (P5 a 6è)

En aquesta activitat es proposaran diferents espai de reptes cooperatius on per equips hauran de superar-los. Un repte cooperatiu només es pot superar amb la participació activa de tots els membres del grup, per tant, tots hauran de participar en l'execució d'aquest.
Els reptes estaran distribuits per l'espai en forma de targeta i cada equip es posarà al voltant d'una i hauran de llegir atentament que se'ls demana per superar-lo. Trobaran a cada targeta diferents tipus de reptes cooperatius: d'agilitat mental i presa de decisions, musicals, de punteria, de coordinació, d'equilibri, etc...
Iniciarem el dia amb reptes proposats pels diferents monitors/es, però hi haurà temps perquè els propis grups pensin, confeccionin i proposin diferents reptes que també hauran d'assolir amb la resta del grup.
ninot basquetEs supervisarà i guiarà als nens i nenes perquè compleixin els requesits d'un repte cooperatiu: objectiu clar, un element motivador (temps, espai, limitacions...) adequats per l'edat i que tots els components del grup participin.

Concurs (1r a 6è)

Activitat amb grups cooperatius amb l'objectiu de treballar la memòria, l'agilitat i la destresa en diferents formats de concurs. Aquest format permetrà seguir treballant en equip i que cada membre pugui desenvolupar-se en allò que tingui més domini. Aquest concurs serà de tipologia esportiva i de cultura general adequat segons les edats.

Sortides

Aquestes dues sortides que proposem restaran a l'espera de confirmació a causa de la situació sanitària que ens trobem en aquell moment.
- Ruta de pessebres
Activitat adreçada als nens i nenes de P3 a 6è on es visitaran els diferents pessebres de Sant Cugat.
- Passejada pel poble
Activitat adreçada als nens i nenes de P5 i 1r. Es plantejaran diferents activitats en formar cooperatiu per la zona del monestir de Sant Cugat.