28
Novembre
2016

Campus Multiesportius de NADAL 16-17

motiu iniciS'acosta el Nadal i això vol dir diversió i esport, això vol dir que els Campus Esportius de l'OMET ja són aquí.

Enguany tenim un munt d'activitats programades que segur et faran passar uns dies "súper-xulos".

Si ets un nen o nena que fas de P3 a 6è de primària, ja saps, aquests són els teus Campus! Entra a la notícia i informe-te'n.

T'hi esperem!

 

motiu granEls més petits gaudiran de les activitats de psicomotricitat, iniciació esportiva, expressió corporal, activitats plàstiques... mentre que els infants a partir de 2n fins a 6è de primària combinaran les activitats esportives amb d'altres que es realitzaran al medi natural com la BTT i el Trail Running. A la tarda realitzaran també tallers de cuina per aprendre com preparar un esmorzar i berenar saludable així com tornejos multiesportius.

motiu activitatsQuè, té bona pinta oi?

Característiques dels Campus:

- Dates: Del 27 al 30 de desembre'16 (1r torn) i del 2 al 5 de gener'17 (2n torn)

- Horari: De 9.00 a 17.00 h

- Lloc: IES Pla i Farreras (Av. Ragull 45-49 de Sant Cugat)

- Destinataris: Activitat infantil adreçada a infants nats entre el 2010 i el 2004 ( de P3 fins a 6è de primària)

motiu nen pilotesmotiu segell samarreta- Servei d'acollida GRATUÏT (de 8.00 a 9.00 h i de 17.00 a 18.00 h)

- Preus setmanals/torns:
Opció matí: De 9.00 a 13.30 h= 73,35 €
Opció matí i dinar: De 9.00 a 15.00 h= 92,68 €
Opció tot el dia: De 9.00 a 17.00 h= 115,18 €

20% de descompte per a família nombrosa o monoparental

- Inscripcions: Presencial a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) o bé on-line a l'enllaç següent INSCRIPCIÓ ON-LINE

No volem acabar aquesta notícia sense dir-vos que l'OMET, pensant en tots els infants de Sant Cugat, hem enviat la nostra carta als Reis Mags carta reisd'Orient i... Atenció!, els seus patges ens han respost el següent:

Estimada OMET,
Fa temps que observem tot el que feu per als infants de Sant Cugat i, com que sabem que sempre esteu jugant i practicant esport, us portarem uns regalets molt esportius per als vostres infants.

Quina gran sort no? Només cal que paseu per l'oficina de l'OMET a recollir la vostra carta de Reis i entrareu en el sorteig d'allò que ens deixaran els Reis. Per veure i comprovar si seràs tú l'afortunat o afortunada, entra a la nostra pàgina web un altre vegada a partir del dia 9 de gener i comprova si el número que trobaràs a la part superior dreta de la carta correspont amb el de la web.

Si resultes guanyador/a, només cal que passis per l'OMET a recollir el regal. Què serà, què serà...?

Categories: casals_esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.