CAMPUS ESPORTIUS I LÚDICS DE NADAL 17-18

tio 1Un any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) oferim als infants de P3 a 6è de primària, la possibilitat de participar i gaudir dels Campus Esportius i lúdics de Nadal.

Hem preparat un munt d'activitats perquè el més petits de la casa passin uns dies fantàstics plens de diversió, fent esport, amics i amigues.

Enguany la temàtica anirà sobre la figura nadalenca del TIÓ, el coneixeu oi?, Ja veureu les coses que us proposarà, veniu a descobrir-ho!

 

Característiques del Campus:

1r TORN: Del 27 al 29 de desembre de 2017
2n TORN: Del 2 al 5 de gener de 2018

HORARI: de 9:00 a 17:00 h
(Servei d'acollida GRATUÏT): de 8.00 a 9:00 h i de 17:00 a 18:00 h

LLOC: Escola Turó de Can Mates (Carrer Josep Irla, 50)

DESTINATARIS: Per a nens i nenes de P3 a 6è de primària

PREUS PER TORN:
- Opció matí: de 9:00 a 13:30 h= 73,35 €
- Opció matí i dinar: de 9:00 a 15:00 h= 92,68 €
- Opció tot el dia: de 9:00 a 17:00 h= 115 €

El dinar es fa a la mateixa escola i anirà a càrrec de l'empresa Vostra Cuina.

Places reservades per a infants amb discapacitat (a l'hora de formalitzar la inscripció cal portar l'informe de valoració del CAD i/o informe mèdic).

samarreta campus nadal 2017 1820% de descompte per a famílies nombroses o monoparentals.

PLACES: 100 places (Mínim de 15 alumnes per fer el Campus)

SAMARRETA DE REGAL PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

INSCRIPCIONS: Presencial a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) o bé ON LINE a l'enllaç següent:

INSCRIPCIONS ON LINE

EN QUÈ CONSISTEIX EL CAMPUS?

El TIÓ serà el fil conductor a partir del qual relacionarem els continguts i aprenentatges mitjançant propostes de treball cooperatiu, amb activitats que s'adaptaran a les diferents necessitats maduratives de cada grup d'edat.

A través del TIÓ i dels dos representats que ell ens envia, els infants hauran d'afrontar i superar els reptes que es presentin i podran gaudir de diferents experiències en contextos variats.

Els nens i nenes de P5 i 1r i de 2n a 6è, hauran d'anar aconseguint assolir diferents reptes cooperatius en format equip que el representant del Tió els proposarà. Serà quan ell sigui superat que les barretines aniran passant d'equip en equip, posant-li als guanyadors.

Els infants de P3 i P4 conjuntament amb un altre representant del Tió gaudiran de tot l'ambient nadalenc (els llums, la ruta dels pessebres, etc...), faran la descoberta el Tió i coneixeran la seva veritable història mitjançant una representació de titelles (sortida al Teatre Can Ninot de Sant Cugat)

mes tios okPer els infants de P3 i P4 (franja de psicomotricitat) es farà un format basat en l'experimentació i la descoberta i es potenciarà el treball motriu i sensorial a través del descobriment guiat al voltant  del TIÓ.

La resta de participants, infants de P5 a 6è treballaran en un format cooperatiu, tots barrejats (P5 i 1r i 2n a 6è). En alguns casos, segons l'activitat, els de P5 s'uniran al grup dels petits.

Durant el dia se'ls plantejaran diferents reptes amb la finalitat de treballar diferents àmbits (agilitat mental, coordinació, equilibri, punteria, presa de decisions, expressió, desenvolupament motriu, etc...) El grup que aconsegueixi superar amb èxit el repte es farà amb la barretina del TIÓ que anirà canviant de "propietaris" segons els guanyadors de cada prova.

NOVETAT 

Enguany, com a novetat  incorporem sortides lúdiques com ara: Anar a patinar a la pista de gel, fer una sortida en bicicleta, anar a fer la ruta dels pessebres per Sant Cugat, gaudir d'un fantàstic espectacle de titelles al teatre Can Ninot i fer una gimcana per la Fira de Santa Llúcia mentre gaudim tots i totes de l'ambient nadalenc de Sant Cugat).

Vols saber que tenim planificat per cada dia? clica a sobre de CALENDARI D'ACTIVITATS

carta reis ok per webNo volem acabar aquesta notícia sense dir-vos que l'OMET, pensant en tots els infants de Sant Cugat, ja hem enviat la nostra carta als Reis Mags d'Orient i... Atenció, els seus patges ens han enviat un Whasapp dient-nos el següent:

Estimats amics/gues de l'OMET,

Fa temps que observem tot el que feu per els infants de Sant Cugat i, com que sabem que sempre esteu jugant i practicant esport, us portarem uns regalets moooolt esportius per als vostres nens i nenes que fan activitats amb vosaltres.

Quina gran sort no? Només cal que passeu per l'oficina de l'OMET a recollir la vostra carta de Reis i entrareu en el sorteig d'allò que ens portaran. Per veure i comprovar si seràs tu l'afortunat o afortunada, entra en aquest mateix web a partir del dia 9 de gener i comprova si el número que trobaràs a la part superior de la carta correspont amb el del web.

Si resultes guanyador/a, només cal que passis per l'OMET a recollir el regal. Qui serà, qui serà...?