Campus de Pasqua 2019

imatge per miniaturaEnguany us presentem un Campus molt especial i diferent on per primera vegada els infants (de P3 a 6è), els adults i la gent gran, poden participar junts: EL "CRACKS GENERATION".

Un Campus generacional on durant quatre dies (del 15 al 18 d'abril), es buscarà una sinèrgia entre generacions amb la intenció que de la interactuació que es produeixi, esdevingui una experiència molt enriquidora entre tothom qui participi...

Casals Esportius i Lúdics de Nadal 18-19

dibuix 5Un any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), oferim als infants de P3 a 6è de primària, la possibilitat de participar i gaudir dels Casals Esportius i Lúdics de Nadal.

Enguany, amb el fil conductor: "TU ETS L'ESTRELLA" us hem preparat un munt d'activitats perquè el més petits de la casa passin uns dies fantàstics plens de diversió, fent esport, amics i amigues...

Categories i horaris de les curses

21è Cros Ciutat de Sant Cugat

Mira en el quadre informatiu la teva categoria segons l'any de naixement i l'horari de la teva cursa. Recorda presentar-te almenys 30 minuts abans per tal d'escalfar.

curses i horaris

Avís Legal

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en endavant Ajuntament de Sant Cugat, és el titular del domini www.omet.santcugat.cat, un lloc web a disposició de qualsevol usuari o usuària amb la finalitat de facilitar informació dels diferents serveis, productes i gestions propis d'aquesta Entitat, alhora, de proporcionar informació general de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Consideracions Generals

L'Ajuntament de Sant Cugat es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'aquestes pàgines web quan vulgui, i també d'eliminar-los o de limitar l'accés, de manera temporal o definitiva.

En aquest lloc web es proporcionen diversos enllaços a altres pàgines web independents, que no pertanyen a l'Ajuntament de Sant Cugat, amb l'objectiu de facilitar l'accés a altres fonts d'informació relacionades amb aquesta organització municipal, privada o publica i amb respecte dels drets de propietat intel•lectual que, si escau, puguin correspondre als seus autors. No obstant, l'Ajuntament de Sant Cugat no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d'aquests enllaços. Així mateix, l'establiment d'enllaços al lloc web de l'Ajuntament de Sant Cugat, prèvia sol•licitud i autorització d'aquest, haurà de respectar els drets de propietat intel•lectual de titularitat privada o municipal o publica. Les persones usuàries s'abstindran d'emprar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal•lats i que comportin un risc o dany o inutilització d'aquest lloc web i/o els seus continguts.

L'Ajuntament de Sant Cugat no es responsabilitza del possible ús inapropiat que tercers realitzin d'aquesta pàgina web o les diferents aplicacions mòbils, ni del contingut, resultat de la traducció automàtica de Google i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti al lloc web o a la que es remeti a partir d' enllaços o altres sistemes. Els continguts proporcionats a través d'aquesta pàgina web o les diferents aplicacions mòbils tenen caràcter merament informatiu, per la qual cosa l'ús que d'aquests pugui fer-se i les eventuals conseqüències, danys o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari o usuària.

L'accés al present lloc web és sota responsabilitat exclusiva de l'usuari. Els riscos derivats de la utilització del present lloc web per part de l'usuari seran assumits per aquest. L'Ajuntament de Sant Cugat no assumeix cap responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin ocasionar per l'ús d'enllaços, directoris i eines de recerca, que permeten accedir a llocs web o aplicacions mòbils pertanyents i/o gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produir qualsevol tipus de danys en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers de les persones usuàries.

Propietat intel•lectual

Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts (textos, gràfics, imatges, fotografies, programari, enllaços i altres continguts audiovisuals o sonors i codis font), estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que aparegui en aquest lloc web, com les aplicacions municipals mòbils per dispositius Android i IOS són propietat de l'Ajuntament de Sant Cugat o dels tercers que hagin autoritzat l'ús a l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquests continguts estan protegits pels drets de propietat industrial i intel•lectual. És prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i, en general qualsevol altra forma d'explotació dels elements referits en l'apartat anterior sense autorització expressa de l'Ajuntament de Sant Cugat, llevat de que s'expressi explícitament una altra cosa. L'Ajuntament de Sant Cugat es reserva el dret d'exercir les accions legals que consideri oportunes derivades de qualsevol us il•lícit per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web o les seves aplicacions mòbils.