Campus de Pasqua 2019

imatge per miniaturaEnguany us presentem un Campus molt especial i diferent on per primera vegada els infants (de P3 a 6è), els adults i la gent gran, poden participar junts: EL "CRACKS GENERATION".

Un Campus generacional on durant quatre dies (del 15 al 18 d'abril), es buscarà una sinèrgia entre generacions amb la intenció que de la interactuació que es produeixi, esdevingui una experiència molt enriquidora entre tothom qui participi...

El Campus tindrà una dinàmica transversal on els infants, adults i gent gran seran partíceps d'un gran ventall d'activitats amb un tarannà marcadament lúdic i esportiu i adaptades perquè les pugui fer tothom.

Barrejar les edats dels participants va lligat a la intenció de cenyir-nos al fil conductor del Campus, on les diferents generacions interactuaran i a on cadascú aportarà el seu granet de sorra per arribar a un fi comú tot cooperant i jugant.

- Les persones grans aportaran l'experiència de tota una vida, el seny, el control, la relativitat, la saviesa...

- Les persones adultes aportaran seguretat, iniciativa, la capacitat de la presa de decisions, l'afany...

- I els infants aportaran  l'espontaneïtat, la vitalitat, l'energia, la diversió, la innocència, l'alegria...

D'aquesta barreja en sortirà tothom beneficiat perquè cada generació té coses per aportar, per ensenyar, per compartir, per experimentar... Junts, aprendrem els uns dels altres fent que s'apropin les franges d'edat i les diferents maneres de veure i entendre el món.

imatge principal noticia

Estructura:

Aquest Campus s'emmarca en un format de treball cooperatiu, d'equips, on aquets hauran d'anar fent cada dia una sèrie de proves de diferent índole.

1. Per això s'hauran de formar equips mixtes barrejant les edats de tothom qui participi.

pare nen petita2. Aquests equips estaran formats per 4 o 5 persones i en cadascún haurà d'haver-hi un adult o persona gran que pot ser familiar o no. Aquesta persona pot ser un pare, mare, tieta, tiet, àvia o avi.

3. Una vegada tinguem tots els inscrits es formaran els equips.

4. Per assegurar que qualsevol infant pugui participar en aquest Campus, concretament aquells que no disposin de cap familiar que pugui venir, han de saber que es podran inscriure igualment, doncs en el seu equip tindrà un adult o persona gran posada per l'organització.

5. En el cas que detectem que no hi ha un número mínim de participació adulta, obrirem la inscripció als adults i gent gran que vulguin participar encara que no tinguin cap familiar infant inscrit. A l'hora de confeccionar els equips de 4 o 5 membres (4 infants i un adult, o 3 infants i un adult) ja els ubicarem.

6. Només l'infant pagarà matrícula. Els adults participaran sense cost. Això sí, hauran de formalitzar la inscripció igualment. Seran jugadors/acompanyants.

7. Les persones adultes (jugadors/acompanyants) no estan obligats a participar tots els dies. Hi haurà flexibilitat. Per tant cada dia poden ser persones diferents. Ara bé, també s'hauran d'inscriure prèviament.

8. La participació a les proves del "CRACKS GENERATION" serà dins de la franja de matí o de tarda (a escollir  n omés acompanyants). Quan sigui l'hora de dinar, els adults tenen la possibilitat de marxar i acabar aquí la seva jornada o bé, anar a dinar amb els nens i les nenes. En aquest cas, hauran d'abonar el servei de menjador.

9. Les proves del "CRACKS GENERATION" s'emmarquen dins d'uns paràmetres de "competició controlada" on els equips aniran obtenint diferents puntuacions.

foto mare i nenObjectius generals:

1. Fomentar la mobilitat i l'activitat física.

2. Treballar les habilitats motrius, cognitives i sensorials a través del joc.

3. Fomentar el vessant relacional entre generacions.

4. Reforçar valors tals com la companyonia, el treball en equip i el respecte.

5. Compartir les emocions i estats d'ànim de forma lliure i respectuosa.

Destinataris:

- Alumnes des de P3 fins a 6è de primària, nats des del 2007 al 2015.
- Acompanyants: adults i gent gran.

Horari:

- Opció matí: de 9:00 a 13:30 h
- Opció matí més dinar: de 9:00 a 15.00 h
- Opció tot el dia: de 9:00 a 17:00 h

Quotes:

- Matí: 73,35 €
- Matí + dinar: 92,68 €
- Tot el dia: 115,17 €
*20% de descompte per a família nombrosa o monoparental (presentant documentació)

Tipus d'activitats:

La programació de les activitats estan dissenyades per a què tothom, independentment de l'estat físic i estat de forma, les pugui fer.

S'han programat activitats diverses tenint en compte que el focus central serà l'activitat esportiva:

- D'habilitat i agilitat
- Esportives
- Cognitives i sensorials
- Jocs d'abans i d'ara
- Etc...

Clica damunt de la GRAELLA D'ACTIVITATS 

samarreta del campus pasqua 2019Altres serveis:

- Servei d'acollida de 8:00 a 9:00 i de 17:00 a 18:00 h
- Servei de menjador (cuina pròpia)
- Places reservades per a nens/es amb discapacitat (a l'hora d'inscriure's cal portar l'informe de valoració del CAD i/o informe mèdic)
- Samarreta identificativa del Campus de regal (inclòs dins del preu dels infants). Si la volen els acompanyants hauran d'abonar-la.
- Servei de menjador opcional pels acompanyants (s'haurà d'abonar el cost del menú)

Instal·lacions:

Aquest Campus es farà a l'escola Joan Maragall i pel centre de la ciutat.

Places:

100 places. Mínim de 15 participants per tirar-ho endavant.

INSCRIPCIÓ EN LÍNIA (clica)