Campus de Pasqua

dibuix 5Un any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), oferim als infants de P3 a 6è de primària, la possibilitat de participar i gaudir dels Casals Esportius i Lúdics de Nadal.

Enguany, amb el fil conductor: "TU ETS L'ESTRELLA" us hem preparat un munt d'activitats perquè el més petits de la casa passin uns dies fantàstics plens de diversió, fent esport, amics i amigues...

 Característiques del Casal:

Imatge cartell

1r torn:
24, 27 i 28 de desembre de 2018

2n torn:
31 de desembre 2018, 2, 3 i 4 de gener de 2019

HORARI: de 9:00 a 17:00 h
(Servei d'acollida GRATUÏT): de 8:00 a 9:00 i de 17:00  18:00 h

LLOC: Escola Turó de Can Mates (Carrer Josep Irla, 50 - Sant Cugat)

DESTINATARIS: Per a nens i nenes de P3 a 6è de primària

PREUS PER TORN:

1r Torn
- Opció matí: de 9:00 a 13:30 h = 55,02 €
- Opció matí i dinar: de 9:00 a 15:00 h = 69,51 €
- Opció tot el dia: de 9:00 a 17:00 h = 86,40 €

2n Torn
- Opció matí: de 9:00 a 13:30 h = 73,36 €
- Opció matí i dinar: de 9:00 a 15:00 h = 92,68 €
- Opció tot el dia: de 9:00 a 17:00 h = 115,20 €

Atenció: Opció de fer dies esporàdics.

dibuix 1El dinar es fa a la mateixa escola i anirà a càrrec de l'empresa VOSTRA CUINA.

Places reservades per a infants amb discapacitat (a l'hora de formalitzar la inscripció cal portar l'informe de valoració del CAD i/o informe mèdic)

20% de descompte per a famílies nombroses o monoparentals.

PLACES: 100 places (mínim de 15 participants per fer el Casal)

SAMARRETA DE REGAL PER A TOTS ELS PARTICIPANTS (clica per veure-la)

INSCRIPCIONS: Presencial a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) o bé ON LINE al següent enllaç:

INSCRIPCIONS ON LINE (clica)

EN QUÈ CONSISTEIX EL CASAL?

TU ETS L'ESTRELLA, serà el fil conductor a partir del qual relacionarem els continguts i aprenentatges mitjançant propostes de treball cooperatiu amb activitats que s'adaptaran a les diferents necessitats maduratives de cada grup d'edat.

Pels infants de P3, P4 i P5 es farà un format basat en l'experimentació i la descoberta i es potenciarà el treball motriu i sensorial a través del descobriment guiat al voltant de les estrelles.

dibuix 2La resta de participants, infants de 1r a 6è treballaran en un format cooperatiu (tots barrejats) en el context d'esport, aventura i esbarjo. En alguns casos, segons l'activitat, els de P5 s'uniran al grup dels grans. I en el cas que les inscripcions ho permetin es realitzaran 3 grups d'activitat: P3 i P4, P5 i 1r i de 2n a 6è.

dibuix 3Per aquest grup d'edat es proposaran diferents experiències, reptes i activitats que hauran d'assolir tot descobrint en quin àmbit són l'estrella:

L'estrella esportista , l'estrella cooperativa, l'estrella de la memòria, l'estrella de l'equip, l'estrella orientada, l'estrella de l'investigació i l'estrella de la casa.

Vols saber que tenim planificat per cada dia? clica a sobre de
CALENDARI D'ACTIVITATS

Aquest Nadal... L'ESTRELLA ETS TU!, vine i gaudeix.


No volem acabar aquesta notícia sense dir-vos que l'OMET, pensant en tots els infants de Sant Cugat, ja hem enviat la nosra carta als Reis Mags d'Orient i... atenció, els seus patges ens han enviat un whatsap dient-nos el següent:

carta reis ok per webEstimats amics/gues de l'OMET,

Fa temps que observem tot el que esteu fent pels infants de Sant Cugat i com que sabem que sempre esteu jugant i practicant esport, us portarem uns regalets mooooolt esportius pels vostres nenes i nenes que fan activitats amb vosaltres.

Quina gran sort que tenim no?

Només cal que qui vulgui passi per l'oficina de l'OMET a recollir la vostra carta de Reis i tots aquells que s'hagin inscrit en el Casal, entraran en el sorteig d'allò que ens portaran. Per veure i comprovar si seràs tu l'afortunat o afortunada, entra en aquest mateix web a partir del dia 9 de gener i comprova si el número que trobaràs a la part superior de la carta correspon amb el del web.

Si resultes guanyador/a, només cal que passis per l'OMET a recollir el regal. Qui serà, qui serà...?