cassola hip hopcampus de hip hop


09Juliol

Seguim fent Hip-Hop i més...

Seguim la setmana al Campus de Hip Hop. Hem anat dos dies més a la piscina! També hem fet un taller coreogràfic!!! I teníem un jurat de renom!!! Ens ho vam passar molt bé! Tenim les fotos dels guanyadors! També tenim fotos de l’hora de dinar!!! Ummmm.... quina gana!!!! Ens ho passem bé fins i tot dinant!!!! 

També hem realitzat el taller de disseny de l’espai d’actuació i vam veure una pel·lícula de ball!!!! Va ser súper divertit!!! 

Tenim un vídeo.... però fins després de l’actuació final de divendres no podem ensenyar-ho perquè és un secret!!!! Vine a les 16h, el divendres dia 8 de juliol i podràs veure les nostres coreografies en directe!!!

T’hi esperem!

Categoria: Campus Hip-Hop

08Juliol

El mural!

Hola!

Oyea! ahir vam estar pintant el mural del 1r torn. Queda maco eh? mireu quins colors més vius que li posem.

També vam veure una pel·li de Hip-Hop!

 

Categoria: Campus Hip-Hop

06Juliol

El Campus de Hip-Hop comença a bon ritme!

Comença el Campus de Hip Hop! Amb una Masterclass, on preparem la coreografia grupal que farem el divendres davant dels pares. Amen al parc a esmorzar, on fem jocs tots junts. També fem el taller de la roba de l’actuació on dissenyem la roba que farem servir pel dia de l’actuació. Comencem les coreografies per grups, i després les ensenyem a la resta de grups. Anem a la piscina i esmorzem junts abans d’entrar. Entrem a la piscina i juguem tots junts! Ens refresquem que fa molta calor a l’estiu!

Realitzem el taller de l’explicació de la cultura del Hip Hop, també expliquem amb vídeos els diferents estils que hi ha en el Hip Hop, el nostre professor Enric (Nano), ens fa de Spiker... Ens ho vam passar super bé!

 

Categoria: Campus Hip-Hop

27Juny

Inici Campus Hip-Hop!

Us presentem la samarreta que portareu en aquest campus i adjuntem tota la informació que necessiteu saber per estar preparats per començar.

pdfInformació Campus Hip-Hop

pdfMenús menjador Campus Hip-Hop

samarreta hip hop

 

Categoria: Campus Hip-Hop

<<  1 [2