favicon2020activitats per joves


01Agost

Campus d'estiu Joves 5è dia 5è torn

imatge destacadaBon dia! Últim dia de casal de joves! Avui hem fet un torneig de proves esportives i cooperatives en equips i després hem anat a la piscina per remulla-nos d'aquesta calor!

Fins aviat!

Categoria: Joves 2020

01Agost

Campus d'estiu Joves 4t dia 5è torn

imatge destacadaBon dia! Avui hem quedat al parc que hi ha al costat del CAP. Allà hem estat fent diverses activitats esportives, com futbol, basquet, volei i frisbee. Després d'esmorzar hem anat cap a la piscina del parc central a remullar-nos.

Fins demà!

Categoria: Joves 2020

30Juliol

Campus d'estiu Joves 3r dia 5è torn

imatge destacadaBon dia! Avui hem passat el dia en bici, primer hem anat fins al mirador del torrent del bosc, allà hem estat jugant al mataconills... un joc que no es cansen mai. Després hem agafat forces esmorzant per agafar les bicis i tirar cap al Pi d'en Xandri i jugar a la bandera!

Fins demà!

Categoria: Joves 2020

28Juliol

Campus d'estiu Joves 2n dia 5è torn

imatge destacadaBon dia! Avui hem anat a les pistes de la Floresta a fer diferents activitats amb els joves, hem jugat al pitxi, tir a porteria i el mata conills. Hem fet una pausa per esmorzar i seguidament hem anat a remullar-nos a la piscina.

Fins demà!

Categoria: Joves 2020

28Juliol

Campus d'estiu Joves 1r dia 5è torn

imatge destaca“Hola! Primer dia de l'última setmana al casal de joves. Hem començat el matí jugant al "mata" conills versionat i uns mini partits de basquet. Hem esmorzat i hem acabat el matí a la piscina."

Categoria: Joves 2020

[12  >>