Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022

Articles

40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

logo jocs esportius escolarsEl proper divendres 27 de maig de 2022, de 17.30 a 20.30 h celebrarem la 40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars del curs 21-22. Aquest esdeveniment esportiu - lúdic, d'entrega de medalles i trofeus, està organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), i es farà en dues ubicacions, el Parc de l'Arboretum i la Plaça Victòria dels Àngels (davant de l'Auditori).

La Festa va adreçada a tots els infants i joves de Sant Cugat entre 6 i 16 anys que participen en el programa dels Jocs Esportius en edat escolar de l'OMET. Paral·lelament, hi haurà activitats perquè tots els infants que hi assisteixin puguin gaudir d'aquesta jornada.

Activitats:
• Entrega de trofeus i medalles dels JEE (Jocs Esportius Escolars)
• Activitats Esportives

Entrega de trofeus i medalles dels JEE:
La raó de ser d'aquesta Festa de Cloenda és l'entrega de premis i medalles als diferents equips i esportistes del programa d'Esport Escolar de Sant Cugat.
Enguany tornem a apostar per fer dos escenaris i la distribució horària del repartiment serà la següent:

quadre entrega

 

 

 

 

 

 


L'organització habilitarà diferents "boxes" entre els que hi haurà el del punt de trobada i punt d'informació (zona 1), el punt "Box pre-tarima" (zona 2), on es trobaran tots els equips i esportistes que els hi toqui el torn de pujar a la tarima per la recollida de medalles i premis i la tarima, fotos i entrega de trofeus (zona 3), aqueta serà la zona principal de la festa i serà per on passaran tots els equips i esportistes de la festa per fer-se la foto de finl de curs i a recollir els trofeus de tres primers classificats de cada competició (esport), a partir de la categoria aleví. Les categories pre-benjamí i benjamí només rebran medalles de paricipació.

Activitats esportives:
Paral·lelament a l'entrega de premis, hi haurà un munt d'activitats esportives i lúdiques que tothom podrà fer. Aquestes seran:
- Atletisme
dibuixets- Bàsquet
- Futbol
- Handbol
- Voleibol
- Escacs
- Tennis taula
- Ciclisme
- Gimnàstica rítmica
- Iniciació i Multiesport

 T'HI ESPEREM!

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos