Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 40a cloenda jee 22 23
  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

Articles

12a Trobada Comarcal de Dansa / Hip Hop

imatge miniaturaEl proper dissabte 21 de maig de 2022, tindrà lloc la 12a Trobada Comarcal de Dansa / Hip Hop.
L'esdeveniment tindrà lloc al Pav III ZEM Rambla del Celler.
L'horari previst de la Trobada serà de 9.30 a 12.30 hores.
L'objectiu de la jornada és facilitar un lloc de trobada i de mostra de coreografies per a tot l'alumnat que ha realitzat l'activitat de Dansa / Hip Hop al llarg del curs escolar 21-22. Us hi esperem!

Twitter response: "Could not authenticate you."

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos