Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 3 campusestiu 2022
  • slider B superciate estiu 2022

Articles

Transgalliners 2022

Transgalliners 2022Diumenge 26 de juny'22, torna la TRANSGALLINERS, la pedalada de BTT (biclicletes tot terreny) i la travessa de running per muntanya de Festa Major.
Com sempre, l'activitat NO ÉS COMPETITIVA i està organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat i per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).
Com en l'edició passada, aquesta activitat esportiva es desenvoluparà a la Serralada de Galliners amb sortida i arribada a l'Escola Pins del Vallès...

Tothom que participi a la "TRANSGALLINERS" podrà fer-la en la modalitat de BTT o de Trail Running i es podrà escollir entre un itinerari llarg de 50 Km (BTT)un itinerari mitjà de 35 Km (BTT o Trail Running) i un itinerari curt de 15 Km (BTT o Trail Running)

• ITINERARI LLARG:
- Hora de sortida: 8.00 hores
- Distància: 50 Km i desnivell acumulat de 1500 metres. La ruta no està marcada, és imprescindible portar GPS. Apte per experts, majors d'edat i joves majors de 16 anys amb autorització paterna i acompanyats per una persona adulta. 
(CLICA PER MIRAR EL TRACK. Actiu a partir del dia 23 de juny)

• ITINERARI MITJÀ:
- Hora de sortida: 8.00 hores
- Distància: 35 Km i desnivell acumulat de 800 metres. Apte per majors d'edat i joves de 14 a 17 anys amb autorització paterna i acompanyats d'una persona adulta.
(CLICA PER MIRAR EL TRACK. Actiu a partir del dia 23 de juny)

• ITINERARI CURT:
- Hora de sortida: 8.30 hores
- Distància: 15 Km i desnivell acumulat de 145 metres. Apte per majors de 8 anys. Els menors acompanyats d'una persona major d'edat i amb autorització paterna.
(CLICA PER MIRAR EL TRACK. Actiu a partir del dia 23 de juny)

A l'arribada els i les participants podran gaudir d'un esmorzar, un sorteig de regals i recollir l'obsequi commemoratiu de l'activitat.

Les dades concretes de l'activitat son:
- Data: 26 de juny de 2022
- Horari: de 7.00 a 14.00 hores
- Organitza: Club Unió Ciclista Sant Cugat i OMET
- Lliurament de dorsals:
• Dissabte, 25 de juny a la seu de l'UCS, Rambla de Can Mora,11 - 1r 1a, de 18:00 a 21:00 hores
• Diumenge, 26 de juny al punt de sortida de 7:00 a 7:45 hores (les persones federades cal que presentin la credencial en la recollida)
- Sortida i arribada: Escola Pins del Vallès (Avinguda Volpelleres, 51 - Sant Cugat del Vallès)
- Inscripcions: En línia o presencialment a l'oficina de l'OMET (Passatge Baró de Coubertin, 5 a Sant Cugat del Vallès)
El període d'inscripció es tancarà el divendres 24 de juny a les 13:00 hores. Si no es formalitza la inscripció en aquest termini, també es podrà inscriure's el mateix dia de la pedalada / travessa de 7:00 a 7:45 hores del matí, sempre que no s'hagin exhaurit les 500 places previstes.
- IMPORTANT: SI ES FAN LES INSCRIPCIONS ABANS DEL DIA 29 DE MAIG'22 (INCLÒS), HI HA UN DESCOMPTE DEL 10%.

CLICA PER INSCRIURE'T EN LÍNIA

• Preu de la inscripció:
- Adults federats: 20 € / No federats: 22,5 €
- Nascuts entre el 2005 i 2007 federats: 15 € / No federats: 17,5 € (amb autorització de tutor/a)
- Nascuts entre el 2008 i 2014 federats: 10 € / No federats: 12,5 € (amb autorització de tutor/a)
Qui no estigui federat a la Federació Catalana de Ciclisme haurà de sumar 2,5 € per assegurança d'accidents.

NORMATIVA (CLICA. Properament)

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos