Gimnastrada

foto_gimnastrada
Categoria
Esdeveniments
Data
06 Juny 2021 00:00
Lloc
Pavelló de Valldoreix - Avda. Brollador, 5
Sant Cugat del Vallès

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza la VII Gimnastrada Vila de Sant Cugat amb les modalitats de gimnàstica rítmica i gimnàstica estètica.

L'objectiu d'aquesta jornada és compartir una bona estona gaudint de la gimnàstica i potenciant els valors d'equip com son la companyonia, el compromís, l'esforç...

Totes les entrenadores han preparat una coreografia de tema lliure i les participants lluiran vestuari, pentinat i maquillatge fets per a l'ocasió.

La trobada té un caràcter lúdic i festiu i està adreçada a aquelles esportistes que realitzen únicament una o dues hores d'entrenament i no tenen nivell de competició.

Pel que fa als horaris, aquets es concretaran segons les inscripcions. La jornada es realitzarà durant la tarda en diferents torns horaris per garantir l'aforament i seguretat de les participants.

HORARIS DEFINITIUS (clica)

PUBLIC: Finalment tenim autorització perquè pugui assitir públic a aquest esdeveniment. Concretament podran assistir 2 persones per cada infant participant. Aquestes persones s'hauran d'inscriure en el formulari on-line que us proporcionem a continuació abans del dissabte 4 a les 15.00 hores.

INSCRIPCIÓ PÚBLIC GIMNASTRADA 2021 (Clica)

 
 

Totes les dates

  • 06 Juny 2021 00:00

Proporcionat per iCagenda