Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slider casal pasqua 23
 • slider ciate setmana santa 2023
 • slider basquet escolar
 • slider cros
 • foto pilates
 • slider atletisme afa 1
 • slider atletisme afa 2
 • slider atletisme afa 3
 • slider marxanordica 1
 • slider marxanordica 3
 • slider marxanordica 2
 • slider marxanordica 4

1a Jornada de lliga d'atletisme escolar

imatge_1
Categoria
Esport Escolar
Data
19 Febrer 2022 10:00 - 14:15
Lloc
Pista d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera - Avinguda de La Guinardera, 20
Sant Cugat del Vallès

Després de quasi dos anys sense lliga a causa de la pandèmia, per fi torna la tan esperada lliga d'atletisme escolar.
Com sempre la jornada es realitzarà a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera.
Enguany aquesta lliga es limitat a dues jornades i la primera ja la tenim a sobre. Aquesta lliga va adreçada a totes les nenes i nens de 3r a 6è de primària que estan inscrits en el Programa del Jocs Esportius Escolars de l'OMET fent l'extraescolar d'atletisme a les escoles de Sant Cugat.

Els primers atletes a participar seran els de categoria aleví (5è i 6è), de 10.00 a 12.00 h i tot seguit ho faran els infants de categoria benjamí (3r i 4t), de 12.15 a 14.15 h.

Al llarg de la jornada tots els atletes hauran d'anar fent cadascuna de les proves programades que toquen totes les disciplines atlètiques: Salts, velocitat, llançaments, resistència i marxa atlètica.

Quin és el plantejament de l'activitat?, i quins són els objectius del curs i d'aquesta lliga?

El plantejament de les activitats atlètiques es basa en fer-los treballar de manera global les capacitats motrius i condicionals dels infants que estan implícites en l'atletisme. Així doncs, saltar, córrer, llançar i potenciar un estat de forma òptim estan entre els objectius de totes aquestes activitats que setmana rera setmana porten a terme en els entrenaments a les escoles.
Tot això sota el paraigües de l'entreteniment i de la formació, tant de cadascuna de les disciplines atlètiques oferides amb formes jugades, com la del foment de valors educatius: respecte, solidaritat, companyonia, autosuperació, esforç, igualtat de gèner i d'oportunitats, presa de decisions dels infants, responsabilitat, amistat... 
Per sobre de tot es busca el progrés de l'infant en tots els sentits i que el cuquet de l'atletisme se'ls desperti. També es busca fomentar el treball cooperatiu, l'acceptació d'un mateix i la millora a nivell individual.
L'atletisme escolar fa de pont entre l'esport escolar i el món federat.

 
 

Totes les dates

 • 19 Febrer 2022 10:00 - 14:15

Proporcionat per iCagenda

RT @cugatmedia: Sant Cugat ha guardonat els diferents campions i campiones, tant a nivell individual com per equips, de la 24a edició del C…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos