Titula't com a Tècnic/a Esportiu/va

imatge 1Aquest curs d'Iniciació a Tècnic/a Esportiu/va (CIATE) és un programa del Consell Català de l'Esport que es desenvolupa a Sant Cugat a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom). Aquest curs és específic del bloc de : Gestió de Petites Entitats Esportives (35 h) i de Procediments de Tècniques i Primers Auxilis (15 h) i es portarà a terme els dies 27, 29, 30, 31 de març i l'1 d'abril de 2021.

 

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat entenem que la formació de l'equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s'ofereixen siguin el màxim d'educatives i enriquidores possibles.

Ara tenim l'oportunitat d'accedir al ROPEC (Registre de Professionals de l'Esport), complementant la formació del CIATE Joc i Esport que l'OMET organitza cada Nadal.

Oferim els 2 blocs que manquen, GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES (35 h) I PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I PRIMERS AUXILIS (15 h) que, sumats al BLOC COMÚ (15 h) + JOC I ESPORTS (35 h) + 150 hores de PRÀCTIQUES, donen accés al Registre de Professionals de l'Esport (ROPEC)

imatge 2Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents:

• Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d'adjuntar una autorització del/s tutor/s legals)

• Acreditar que s'està en possessió del Graduat Escolar o Certificat d'Estudis Primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.

• Presentar un certificat mèdic d'aptitud per a la pràctica esportiva.

• Emplenar el full d'inscripció acompanyat de la documentació requerida.

- Dilluns, 15 de febrer s'obren les inscripcions per a tots aquells que aquest passat Nadal van fer el bloc comú i el de Joc i Esports.

- Dilluns, 22 de febrer s'obren les inscripcions per a la resta d'interessats.
PLACES LIMITADES

 (INSCRIPCIÓ ON LINE -CLICA-)

fotos lateralInformació requerida:

• Fotocòpia del DNI

• Fotocòpia del títol del Graduat Escolar o Certificat d'Estudis Primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.

• Certificat Mèdic (no oficial)

• Pagament de la matrícula

Tríptic informatiu (clica)

Horaris (clica)

Inscripcions:

• On line (clica)

• Amb cita prèvia a l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom)
Passatge Baró de Coubertin, 5 - Sant Cugat / Tel. 93 565 70 99 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Dissabtes de 10 a 13 h

Es donarà un certificat d'assistència* signat per l'Escola Catalana de l'Esport del Consell Català de l'Esport de Catalunya.

* Per obtenir aquest certificat caldrà assistir com a mínim al 80% de les hores lectives.