cassola escoles esportivesescoles esportives


18Juliol

Punt i final al 2n torn!

El divendres vam realitzar el campionat d'atletisme de les EE.

imatge gran
Va ser un dia molt especial on els nostres esportistes ho van donar tot a les proves individuals (carrera de resistència, carrera de velocitat, llençament de vórtex i salt de llargada) i a les proves d'equips (tres en ratlla, carrera de relleus i salt de corda).

Amb aquest campionat hem posat punt i final a una setmana molt especial que ha sigut tot un exit!

Categoria: Escoles Esportives

13Juliol

Quin dimecres més guai!

Avui els de 5è i 6è han passat un dia molt especial. Han anat amb tren fins a la platja de la Mar Bella on s'han banyat, jugat a futbol, volei, pales i vortex!

Els de 3r i 4t hem anat a la piscina i després ens hem quedat a Can Magí fent una competició multiesportiva de futbol, hoquei i ultimate.

Categoria: Escoles Esportives

12Juliol

Comencem forts!

Dilluns i dimarts del 2n torn:

La segona setmana a les EE a començat forta. El dilluns els nois i noies de 3r i 4t van sortir amb bici fins a Can Borrell i el dimarts, va ser el torn dels de 5è i 6è que van arribar a Sant Medir.

imatge gran
Al Pla i Farreras hem seguit fent tot tipus d'esports i els de 4t s'han atrevit a desafiar la calor i anar al camp de Can Magí a fer rugby.

Categoria: Escoles Esportives

09Juliol

1r torn de les escoles esportives

1r TORN

Hem arrancat la primera setmana amb ganes. Hem sortit amb bici, hem practicat diferents esports i hem anat a la piscina.

Al divendres vam tancar la setmana amb una competició multiesportiva on es van emportar medalles els tres primers i l'equip amb més "fair play".

Durant les tardes realitzem una competició setmanal amb proves coreogràfiques, lligues esportives i remullada final!

La pròxima setmana seguim amb la mateixa energia!

Categoria: Escoles Esportives

30Juny

Comencen les Escoles Esportives de juny!

1r DIA

Avui dilluns 27 hem iniciat les Escoles Esportives de juny, on volem promoure l’educació en valors a partir d’activitats esportives. És el primer dia, i ja han jugat molt, practicant diferents esports, i a mig matí han passat la calor a la piscina de Parc Central. Han gaudit d’una bona companyia amb els amics i els seus monitors.

2n DIA
Avui dimarts 28, tocava sortida en BTT i caminada pels més petits. Mentre el grup de P3 a P5 es desplaça del IES Pla i Farreras fins a la piscina de Parc Central, els grups de 1r a 6è realitzaven una sortida en bici. La visita al Pi d’en Xandri no podia faltar. Ja suats, també han gaudit a la piscina per refrescar-se i agafar de nou energies.

Categoria: Escoles Esportives

<<  1 2 3 [45  >>