08Setembre

S'acosta el final del Campus

Hola famílies!

Ja estem quasi al final del Campus. Això vol dir que sense comptar aquest, només quedarà 1 dia per jugar i jugar. Enrera haurem deixat unes maratonianes vacances i aquests dies de Campus. Ja s'acosta l'hora de treballar de valent en el nou curs que en breu començarà. Ei!, però encara ens queda demà per fer esport i divertir-nos "a tope".

imatge gran 2
Avui dijous els/les "monis" ens han comentat el que han fet.

Els de 6è, Jocs de Korball, futbol i piscina, els de 5è els hem vist jugar a hoquei, volei, futbol... també han fet piscina evidentment, com tots els grups, cada dia.

4t ha estat jugant a "polis i cacos", jocs d'handbol, "freesbe", rugbi...

Els de 2n han agafat les bicis i han anat a Can Borrell, els de P3 i P4 han anat d'excusió al Parc de Can Vernet i allà, com els que van a Can Borrell, han fet diferents activitats.

1r, jocs de persecució ("polis i cacos", pilla-pilla, stop), mata-conills, futbol...

Els de P5 els hem vist a la Sala Blava fent jocs de psicomotricitat com per exemple les 10 passades, les 5 bases...també fent handbol...

imatge gran
Ens comenten els monitors del grup de 5è, l'Alex i l'Arnau que ahir van fer una Triatló espectacular. Fins i tot va haver-hi medalles pels 8 primers classificats. Aquesta triatló va consistir en venir de Can Borrell al Pavelló en bici, a l'arribar fer la transició i marxar corrents fins la piscina del Parc Central. Una vegada allà, van realitzar les proves de natació fent 5 llargs a la piscina estil crol. Quins/es màquines!

Els medallistes els podeu veure a la galeria fotogràfica que us adjuntem i són aquests:

1r Alexander Neale
2a Simona López
3r Bernat Parés
4a Alba Pellicer
5a Laia Valls
6è Antoni Represa
7è Jan Valero
8è Roger Casas

Bé, per avui fins aquí, demà a tota màquina amb l'últim dia. Adeuuuu!