05Setembre

Comença del 2n Torn!

imatgegranHola famílies!

Quina ambient hi havia avui amb l'inici del 2n torn de les escoles esportives de setembre.

Moltíssims nens i nenes han vingut disposats a passar-ho molt bé i a fer esport.

imatgelateralNosaltres ja estavem preparats i així que els hem rebut i hem fet els grups en base a l'edat, han començat les activitats amb els seus monitors/es.

Avui han fet jocs de presentació del grup, una bateria molt gran de jocs d'escalfament i després ja han començat la part principal.

A la ronda que cada dia fem per parlar amb els monitors/es i fer les fortos que podeu veure a la galeria diaria, ens comentaven que entre els jocs han fet per exemple: el de persecució, la bandera, el mocador, l'aranya peluda, el pit-xi, polis i lladres, els caçadors...

Com a plat fort tots els grups han fet jocs multiesportius com futbol, bàsquet, hoquei, jocs de llançament i xuts, beisbol, relleus, jocs de coordinació... buf!, quina canya.

Amb els dies que està fent de tanta calor, els grups també han anat a la piscina a remullar-se i el del grup de 3r han anat al Parc Central a fer alguns dels jocs allà, a l'ombra dels pollancres.

Amb tant desgast s'ha de recuperar forces. Avui per dinar han menjat, crema de pastanaga de primer, de segon gall d'indi amb salsa de tomàquet i iogurt de postres. Boníssim!

imatgegran2
Quin ritme per ser el primer dia, "mola molt"!

Fins demà