02Setembre

Divendres multiesportiu!

imatge granHola!

Arribem ja a l'últim dia de la setmana. El darrer del 1r torn. I per ser l'últim no ha estat gens malament. Quina manera de jugar!

Avui divendres tots els grups hem fet un munt de competicions per estacions

imatge lateralP3, P4 i P5 han marxat al Parc Ramon Barnils a fer jocs multiesportius. De fet, avui tots els grups han fet aquesta mena de jocs. A l'arribar al Parc, han fet exercicis de punteria, de bot i passades amb pilota i habilitats motrius variades.

Els de 2n els hem trobat al PAV2 fent jocs de punteria a la lona perforada, xutant i amb la mà, han fet un partidet de futbol tipus cranc, un mini-circuit d'habilitat, mini-atletisme, jocs de bàsquet, hoquei, cursa d'orientació i el joc del mocador.

I els de 3r fins a 6è, també han fet competicions multiesportives. L'Oriol, el monitor de referència del grup dels grans, ens ha explicat que per la tarda faran jocs de competició i el tres en ratlla humà. A veure, a veure, com els hi surt.

foto llibre selvaEls de 2 i els de P3, P4 i P5, tenen previst veure una pel·licula després de dinar. Sessió de cinema amb "El libro de la selva".

Ah, sens oblidava dir-vos que com avui és divendres, tots els grups han tingut temps lliure quan han anat a la piscina.

imatge gran 2
Ara, toca descansar el cap de setmana perquè el dilluns vindrem amb les piles carregades i moltes més activitats per fer.

Adeuuuuuu i fins dilluns.