06Setembre

Seguim fent esport a dojo!

Hoooola!

imatge gran
Al mirar la galeria d'avui veure-ho moltes de les activitats que han fet els vostres fills i filles*.
* (algunes les van fer ahir)

- Jocs de "pilla-pilla", atlètics, de llançament i torneig de tennis taula els de 3r.

- Exercicis de precisió i partidet de hoquei els de P5. Que conjuntament amb els de P3, P4 i foto lateral1r s'han fet al Parc Ramon Barnils uns massatges moooolt relaxants. La Paula, la monitora de referència de P4 ens ha comentat que abans però, com que feia molta calor, han entrat a la biblioteca a fer racons de lectura. I ahir ens vam oblidar dir-vos que van estar fent jocs de taula (l'oca, parxís...)

- P4 avui, a més a més, a fet jocs de persecució a la Sala Blava com la bomba (amb P3), la rata i el ratolí i l'estira cues... A la piscina han practicat la immersió i de tornada al pavelló han fet jocs de bàsquet.

- Els nens i nenes del grup del Gifré, els de 2n, avui han optat per anar al Parc Central a fer un munt de jocs multiesportius.

- 4t ha fet activitats d'escalfament com el "pilla-pilla", han fet uns partits de Korfball, jocs de bàsquet (el Recao), handbol, beisbol...

- I els de 5è i 6è han anat en bici a Can Borrell.

Des de l'OMET i evidentment tots els seus monitors, volem donar-li ànims i desitjar-li una ràpida recuperació a la Iria Auladell, nena del grup de 6è que ha caigut en bici. ÀNIMS IRIA, ETS UNA MÀQUINA!

imatge gran 2
Bé famílies, demà més!