Informació general

imatge principal webUs adjuntem la pdfButlleta d'inscripció del 21è Cros Ciutat de Sant Cugat.

Dir-vos també que aquest Cros s'emmarca en un vessant competitiu ja que és una prova classificatòria per a la FINAL NACIONAL dins del circuit comarcal de Cros.

Els primers classificats (de totes les categories excepte de la popular -séniors-), del Cros Ciutat de Sant Cugat i de la resta de Crossos escolars/comarcals, es classificaran per disputar la FINAL NACIONAL DE CROS que es farà el diumenge 8 de març (lloc a confirmar).

Recordar-vos que el proper dissabte 26 d'octubre de 2019 es farà un entrenament obert a tothom, amb un reconeixement dels diferents circuits i consells per tal d'afrontar amb garanties aquesta prova atlètica. Informeu-vos sobre l'horari del vostre entrenament dins de la GUIA DEL CROS que trobareu a l'apartat de Consells. Per fer aquest entrenament cal inscripció prèvia. INSCRIPCIÓ A L'ENTRENAMENT PREVI (clica)

El dia de la prova, a mesura que vagin acabant les curses de totes les categories, anirem penjant les classificacions en aquest mateix web.

Recordeu que aquest any el 21è Cros es mobilitza per donar la possibilitat a tothom qui participi i als acompanyants de col.laborar amb l'entitat social GILGAL. 

Logo gilgal

CAMPANYA SOLIDÀRIA

El Cros de Ciutat de Sant Cugat 2019 col·labora amb l'entitat social GILGAL (per saber més d'ells, qui són, quina és la seva tasca, etc... clica al damunt de GILGAL PDF)

imatge venem dessuadoresPer col·laborar amb la campanya solidària us oferim les següents opcions:
- Inscripcions adults: La inscripció en la categoria adults té un cost de 3 €.
- Donació: Es dona la possibilitat de fer una donació alhora de realitzar la inscripció d'adults o bé fer-la directament el dia del Cros al piunt d'informació o a la carpa de l'entitat social GILGAL.
- Fent la compra de la dessuadora del 21è Cros: disposarem de dessuadores del Cros per tal que tothom pugui comprar-ne una. Hi haurà talles d'adults (S, M, L, XL) i, com a novetat en aquesta edició, talles per a infants (7/8, 9/10 i 11/12)

 Esperem la vostra col.laboració!