cassola iniciacio esportivainiciació esportiva


31Juliol

Acaba el Campus!

Eip!!!! Últim dia de casal, i com a tal avui dia encara més especial.

Hem anat d’excursió a la piscina del Parc Central, però no abans de gaudir mentre esmorzavem, d’una actuació de batucada, que amablement no han tingut problema en fer-la quan la Paula els hi ha demanat.

Un cop hem esmorzat, xino-xano cap el Parc Central, allà hem fet una altre parada i abans d’entrar a la piscina, la Paula ens ha fet una classe de Pilates i Yoga, una barreja que ens ha agradat molt. Per acabar el matí hem gaudit de la piscina. Avui si lliure, no hem fet curset!

A la tarda, com que el dia era especial ens hem quedat al Casal de Torreblanca a gaudir de les actuacions del Casal de Hip Hop, però eii, nosaltres els hi tenim també una sorpresa.

Categoria: Iniciació Esportiva

31Juliol

Excursión de bici molt guai!

Avui al matí hem fet futbol i tot seguit hem anat a la piscina a seguir millorant els estils de natació.

Després casc al cap i bici en mà hem gaudit d’una ruta amb bicicleta, hem arribat al Castell de Sant Marçal. Però això no ha estat tot. Hem tingut la gran sort de trobar-lo obert i molt amables ens han deixat entrar i veure els cavalls, gallines i el castell de ben aprop.

Ha estat una sortida molt xula, hem gaudit molt de tot el camí i ens hem quedat amb ganes de més tot i que hem anat ben lluny.

A la tarda hem fet jocs a la sala blava amb el Yago.

Categoria: Iniciació Esportiva

31Juliol

Seguim gaudint!

Darrera setmana del casal, això si que ja s’acaba.

Aquesta setmana hem inaugurat un nou paisatge... el pavelló de la Rambla de Celler.

Avui però al matí hem estat al Parc de Ramon Barnils fent el joc del Pitxi, després hem anat a la piscina del gimnàs municipal Eurofitness a fer curset i una mica de joc lúdic al final. Per acabar, hem fet un super tobogan i hem gaudit molt.

Dimarts: hem iniciat el dia amb hockey fent diferents exercicis i estacions d’habilitat i destresa amb l’estick. A la sala blava em fet diferents jocs.

Per la tarda hem fet acroesport juntament amb els més petits.

 

Categoria: Iniciació Esportiva

28Juliol

La gran remullada!

imatge gran
Eieie que acaba la setmana i fem la gran remullada!!!!

Avui des dels més petits fins els més grans s’han unit en diferents equips barrejats per participar a la gimcana d’aigua organitzada pels monitors, on hi havia proves d’aigua, d’habilitat, de cooperació i de velocitat.

Després hem acabat el matí amb una gran guerra d’aigua tot just abans de caure una pluja estiuenca.

A la tarda hem fet les exhibicions de ball, ens han sorprès els monitors iniciant l’espectable i tot seguit el grup dels lloro (psico) i el grup d’iniciació han acabat la jornada de divendres.

Categoria: Iniciació Esportiva

27Juliol

4t dia del 3r torn

imatge gran
Avui és dijous i hem aprofitat el matí per fer hockey i diferents jocs amb grups per aprendre a manipular la pilota. Després, diferents exercicis de llançaments, punteria i precisió.

El joc de la pilota a l’altre banda els hi a agradat molt. Després hem agafat les bicicletes i cap a la piscina de la Floresta.

A la tarda hem practicat l’espectacle de divendres!

 

Categoria: Iniciació Esportiva

[12 3 4  >>