cassola iniciacio esportivainiciació esportiva


19Juliol

Ha arribat el circ a La Floresta!!!!!

 

Benvinguts als circ rialles! Avui tots els nens/es del casal han gaudit del nostre circ. Han pogut convertir-se en autèntics personatges realitzant les diferents proves. Aquest circ està ple de màgia i il·lusió. Us agrada?

Els més petits han anat acompanyats dels seus fillols, que bé que els cuiden :)

Mil habilitats en un sol dia!

Categoria: Iniciació Esportiva, Psicomotricampus

19Juliol

Taekwondo al Sicomotricampus i Iniciació Esportiva

Us deixem penjat un vídeo amb una sessió d'iniciació al taekwondo que hem realitzat amb tots els nens i nenes del campus de sico i d'iniciació.

Categoria: Iniciació Esportiva, Psicomotricampus

17Juliol

Amb bici amb els nouvinguts!

Els més grans del casal han agafat les bicicletes per anar a la piscina de la Floresta, alguns ja van anar la setmana anterior i els nouvinguts han pogut gaudir per primer cop.

A la tarda, aprofitant que aquesta setmana som més nens vam fer jocs cooperatius i diferents partidets de hockey. Van suar de valent!!

Categoria: Iniciació Esportiva

17Juliol

Millora dels nadadors!

imatge gran
Avui per despertar als nostres esportistes hem començat amb jocs dinàmics i seguidament han marxat a la piscina, hem fet el curset de natació i avui hem vist una millora molt molt gran en ells! Desprès hem iniciat als nens al futbol, fent jocs pre-esportius acabant amb un partit molt engrescador.

A la tarda després de dinar hem fet racó de lectura una mica i seguidament els nens han volgut dibuixar ja que això de llegir costa una mica a les vacances però poc a poc ho aconseguirem.
Després d’aquestes activitats hem finalitzat el dia amb un esport desconegut per molts nens com el taekowondo. Hem tingut un monitor especialista en aquest esport i els nens han gaudit  moltíssim!!

Categoria: Iniciació Esportiva

<<  1 2 [34  >>