10Juliol

1r Torn dels Casals d'Iniciació Esportiva

1r dia

Arranquen els Casals de Psicomotricampus i Iniciació Esportiva. Tot a punt de començar!

La il·lusió dels monitors al rebre cares conegudes i cares nouvingudes.

Avui hem explicat les novetats d’aquest any, en primer lloc el paper que faran els nens i nenes d’iniciació acollint als més petits.

imatge principalEls més grans tindran un fillol (nen/a de psico) que l’apadrinaran durant la setmana i hauran d’assegurar-se que s’ho passen bé, i acompanyar-los durant les activitats especials del divendres; que poc a poc anirem explicant ja que és una gran sorpresa i novetat. Shhh els més petits sortiran del recinte i gaudiran del nostre entorn de la Floresta amb propostes d’allò més aventureres.

Durant el día els nens/es  d’iniciació han fet jocs d’atletisme, modalitat relleus cooperatius, i piscina a la nostra a l’escola de la Floresta. A la tarda hem fet les targetes del fillols que portaran penjades els grans del casal. Un dibuix per part del nen i els noms.

2n dia

 

Avui els nens d’iniciació han inaugurat l’altre novetat; la piscina de la Floresta, anant caminant cap allà. Molt il·lusionats per conèixer la Piscina GRAN que gaudiran d’ella els dimarts i dijous.

També hem fet iniciació al bàsquet i jocs pre-esportius.

3r dia

Avui hem arribat al casal i algú ha entrat a l’escola i ha amagat per tot arreu diferents materials esportius, així que ens hem arremangat i hem hagut de buscar-ho per poder deixar-ho a la sala de material, ja que és molt important cuidar bé el material i recollir tot allò que utilitzem.

Hem anat a la piscina que, quins dies més calorosos! I desprès hem seguit fent jocs pre-esportius.

A la tarda hem fet diferents jocs que els nens han volgut proposar.

4t dia

foto lateral

 

Al matí hem posat a punt totes les bicicletes i hem fet un circuit de familiarització per estar tots tranquils que som uns cracks anant amb bicicleta i que gaudirem durant el camí anant a la piscina de la Floresta.

Tot i que d’inici alguns creien que no podrien, han acabat dient “Paula quan ho tornarem a fer”.

El fet d’anar aquesta piscina (novetat d’aquest any) ens permet treballar molt millor els diferents estils de natació, fent cursets de natació i una petita part lúdica. Creiem i apostem que és molt important que sàpiguen nadar bé i sobretot que durant l’estiu les famílies puguin gaudir amb tranquil·litat a la piscina amb els seus fills.

Atenció! L’Isra el monitor i socorrista de la piscina és tawkondista, i hem tingut la gran sort que ens ha ensenyat alguna tècnica d’aquest esport de lluita.

5è dia

Ei famílies, Atenció! Comença la aventura....Avui ens ha visitat el pirata aventurer tot demanant-nos ajuda. Tots hem accedit a fer-ho i ens em convertit en pirates.

Hem anat d’excursió a la illa misteriosa on hem hagut d’anar amb vaixell i saltar diferents pedres per no ser menjats pels taurons del mar i accedir a la illa on el pirata ens convidava a construir la seva cabana.

A la tarda han fet jocs de persecució i un cop suats i cansats hem fet remullada a la piscina per acabar celebrant l’aniversari de la Laia que compleix 4 anys i ens ha portat un pastís per a tots.